Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Gökhan Töre Beşiktaş'ta kalacak mı? (Beşiktaş transfer haberleri) Gökhan Töre Beşiktaş transferi - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic’in ısrarla kalmasını istediği Gökhan Töre transferi yılan hikayesine döndü. Rubin Kazan ile bonservis konusunda anlaşma sağlayan ancak Töre ile anlaşamayan Siyah-Beyazlılar beklemeye geçerken, dün taraftarı heyecanlandıran bir gelişme yaşandı.

        Gökhan Töre’nin Instagram’daki hesabından bir kartal fotoğrafı paylaşması “Transfer tamam” şeklinde yorumlandı. Ancak yıllık 2.5 milyon Euro’dan kapıyı açan, ardından 1.7’de inen Gökhan Töre’nin yönetimin kendisine önerdiği 1.4 milyon Euro’ya ‘Evet’ demediği, transferin de bu nedenle tamamlanamadığı öğrenildi. Gökhan Töre, Beşiktaş’a bu gece 01.00’e kadar imza atmazsa transfer gerçekleşse bile Feyenoord maçlarında forma giyemeyecek.

        ‘O PARAYA İMKANSIZ’

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise, Gökhan Töre transferinde son sözünü söyledi. Töre’ye yıllık 1.4 milyon Euro önerdiklerini belirten Orman bu konuda taviz vermeyeceklerini belirtti. Orman, “Gökhan istediğimiz bir oyuncu. Bu konuda zaten fedakarlık yapıyoruz. Rubin Kazan ile bir noktaya geldik. Kendisi Rusya’da oynamayacağını söylüyor. Bundan dolayı o da fedakarlık yapıp şartlarımızı kabul etmeli. İmkanlarınız çerçevesinde en iyi ücreti vermeye çalışıyoruz. Eğer isterse gelsin imza atsın. Ancak kendi istediği paraya bu transfer imkansız” dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa