Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş ersan gülüm feyenoord, ersan gülüm beşiktaş, ersan gülüm kamp, ersan gülüm açıklama, ersan gülüm beşiktaş kampı - Beşiktaş Haberleri

        İngiltere kampında BJK TV'nin sorularını yanıtlayan tecrübeli oyuncu, stadın bitmesini sabırsızlıkla beklediklerini ve coşkulu taraftarların önünde oynamayı çok özlediklerini dile getirdi.

        Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Feyenoord ile yapacakları maçlara değinen Ersan, "Bizim kalitemiz ortada. Feyenoord'dan korkmuyoruz, onlar bizden korksun. Avrupa'da oynamayı özledik. Turu geçmek için ne gerekiyorsa yapacağız. İnşallah Şampiyonlar Ligi'ne katılacağız. Avrupa maçlarına taraftarlarımızla çıkınca statta bambaşka bir atmosfer oluyor. Bize güvensinler. Rakibimize nasıl bir taraftar olduğumuzu gösterelim" diye konuştu.

        Keyifli bir kamp dönemi geçirdiklerini vurgulayan siyah-beyazlı futbolcu, "İlk kampta güç topladık, İngiltere kampında da bol bol maç yaparak gücümüzü test ediyoruz. Umarım ciddi bir sakatlık olmadan kampı tamamlayacağız. Üç kulvarda yer alacağız. Yeni sezon için verimimi artırmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

        Ersan, yeni sezonda ligi şampiyon olarak tamamlamayı ve Avrupa'da gidebildikleri kadar ilerlemeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.

        SERDAR KURTULUŞ'UN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

        Beşiktaşlı Serdar Kurtuluş, doğum gününü kampta kutladı. Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 23 Temmuz 1987 doğumlu tecrübeli oyuncu, doğum günü nedeniyle takım arkadaşlarıyla pasta kesti. Başarılı oyuncu, doğum günü pastasının ilk diliminı teknik direktör Slaven Bilic'e ikram etti. Teknik heyet ve futbolcular, Serdar Kurtuluş'a yeni yaşında mutluluklar diledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa