Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor Mehmet Özdilek, Çaykur Rizespor hazırlık kampı - Çaykur Rizespor Haberleri

        Palandöken ilçesindeki yüksek irtifa kamp merkezinde hazırlıklarını yapan yeşil-mavili takım, kampın üçüncü gününde dördüncü antrenmanını gerçekleştirdi.

        Teknik direktör Mehmet Özdilek gözetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren futbolculara yarın laktat testi yapılacak.

        Özdilek, gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 Temmuz itibarıyla Erzurum'da çalışmalara başladıklarını belirterek, kaldıkları şartların, çalışma ortamının, iklimin antrenmanlara çok müsait olduğunu vurguladı.

        Çok sağlıklı bir ortamda çalışmalara başladıklarını anlatan Özdilek, "26'sına kadar burada çalışmalarımız devam edecek, ilk etap olarak. Ayın 30'unda da Avusturya'da ikinci kampımız başlayacak. Burada iki tane maç oynayacağız büyük ihtimalle. Daha netleşmedi ama bir turnuva olması düşünülüyor. Bu turnuvanın içerisinde biz de olmak istiyoruz. Görüşmeler devam ediyor" dedi.

        Kamp olarak herhangi bir problemlerinin olmadığını anlatan Özdilek, iyi başladıklarını ve yoğun şekilde devam edecek olan çalışmalarını herhangi bir sakatlık yaşamadan tamamlamak istediklerini söyledi.

        Özdilek, yeni transfer çalışmalarına ilişkin de "Murat Duruer'i kattık kadromuza. Onun haricinde bugün yarın bir oyuncumuzu daha katacağız bünyemize. Önümüzde bir süreç var. Bu süreci değerlendirip, takımımıza fayda sağlayabilecek bir, iki oyuncu daha katmak istiyoruz. Onunla ilgili çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

        Ligteki hedeflerine de değinen Özdilek, sözlerini şöyle tamamladı:

        "Anadolu takımlarının tabii ki hedefleri önce bu ligde istikrarlı bir şekilde devam edebilmek. Geçen sene çıktı Çaykur Rizespor... Zor bir süreç yaşadı ama ilk çıktığı senede birçok takım bunu başaramıyor. Rizespor'un bu anlamda geçen sene ligde kalması başarı için önemliydi, bunu başardı. Bu sene yine istikrarlı bir şekilde bu ligde devam etmek, bu ligin oyuncusu olmak çok önemli. Yapabileceğimiz nokta ilk on içerisinde bitirmek. Bu ligin devamlı oyuncusu olmak birincil düşüncemiz olacak" şeklinde konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa