Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Luis Suarez Barcelona'da - Futbol Haberleri

        Uruguaylı yıldız, Liverpool kulübünün resmi internet sayfasına yaptığı veda açıklamasında şöyle konuştu:

        "İspanya'da yeni bir hayata başlamak için Liverpool'dan içim acıyarak ayrılıyorum. Ben ve ailem bu şehre ve kulübe büyük bir sevgiyle bağlandık. Ancak en çok bu inanılmaz taraftara aşık oldum. Bana her zaman bir aile gibi destek oldunuz. Asla unutmayacağız ver her zaman Liverpool taraftarı olacağız.

        Umarım hepiniz neden bu kararımı aldığımı anlıyorsunuzdur. Liverpool kalmam için her şeyi yaptı ancak eşimin ailesi İspanya'da yaşıyor ve kendisinin en büyük hayali onlarla birlikte olmaktı.

        Teknik direktör Brendan Rodgers ve takıma başarılar diliyorum. Kulüp harika ellere emanet ve yeni sezonda da başarılı olacaklarına eminim. Liverpool'un yeniden Premier Lig elit takımları arasına ve Şampiyonlar Ligi'ne dönmesine katkıda bulunduğum için çok gururluyum.

        Geçirdiğimi harika zaman ve unutulmaz hatıralar için tekrar teşekkürler. Asla yalnız yürümeyeceksiniz."

        75 MİLYON STERLİN...

        İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona, Liverpool'un Uruguaylı forvet oyuncusu Luis Suarez'i kadrosuna kattı. İki kulüp de Suarez'in bonservis bedeline ilişkin bilgi paylaşmasa da İspanyol basını, Barcelona'nın Suarez için Liverpool'a 75 milyon Sterlin ödeyeceğini öne sürdü.

        Profesyonel kariyerine, 2005-2006 sezonunda altyapısından yetiştiği Uruguay'ın Nacional takımında adım atan Suarez, sırasıyla forma giydiği Hollanda'nın Groningen ile Ajax ve İngiltere'nin Liverpool takımlarında, her sezon en az 10 gol kaydetti. Geçen sezon 31 golle "gol kralı" olduğu İngiltere'de yılın oyuncusu seçilen Suarez, 78 kez terlettiği Uruguay Milli Takımı forması altında da 40 gol attı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa