Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor şamil cınaz bursaspor, bursaspor - Futbol Haberleri

        Kampın iyi geçtiğini belirterek sözlerine başlayan Şamil, "Hem takım olma adına, kondisyon açısından, arkadaşlık açısından iyi günler geçiriyoruz. Hazırlık maçımız var. Onu da iyi değerlendirip haftaya oynayacağımız UEFA Avrupa ligi 2'nci tur ön eleme ilk maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

        3 MAÇ CEZAM VAR

        Gençlerbirliği-Bursaspor maçında rakip takım sporcusuna yönelik hareketi nedeniyle 6 maç ceza alan Şamil bu konuyla ilgili, "Cezam 3 maç daha var. Sezona böyle başlamak iyi değil tabii ki. Bir hata yaptım, onun da cezasını çekiyorum. Telafi edip çalışmalarıma devam edeceğim" dedi.

        BURADA MUTLUYUM

        Orta sahada yaşanacak rekabet konusunda Şamil, "Rekabet hem futbolcu için hem de takım için iyi bir şey" yorumunu yaptı. Transfer konularında yöneltilen sorulara ise Şamil, "Transfer olaylarıyla menajerim ilgileniyor. Burada mutluyum. Böyle bir düşüncem yok. Elimden geldiği kadar Bursaspor'un menfaati için çalışıyorum. Bunun da takdiri insanlara kalmış. Bu forma için canı gönülden mücadele ediyorum" diye konuştu.

        HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

        Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor, yeni sezonun ikinci etap kamp çalışmaları için geldiği Kartepe'de hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri Turnovo ile Chikhura Sachkhere maçını izlemek üzere Tiflis'e gitmesi nedeniyle yardımcı antrenörler gözetiminde otelin sahasında gerçekleştirilen antrenman, kondisyon çalışmalarıyla başladı.

        Daha sonra istasyon çalışmaları yapan yeşil-beyazlı futbolcular, hücuma yönelik taktik çalışmalarıyla antrenmanı sürdürdü. Antrenman, kanatlardan yapılan hücum çalışmaları ve serbest vuruş organizasyonlarıyla sona erdi.

        Öte yandan, hafif sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Emre Taşdemir, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Kaleci Onurcan Piri'nin gribal enfeksiyon nedeniyle idmana katılmadığı öğrenildi.

        Tiflis'ten dönen Güneş, antrenmanın son bölümünde bir süre takımın çalışmasını izledi. Bursa ekibi, hazırlıklarını İran Pro Ligi takımlarından Esteghlal FC ile otelin sahasında yapacağı özel maçla sürdürecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa