Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor mutlu topçu kayserispor, kayserispor - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Topçu, Kadir Has Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Kayserispor'un Spor Toto Süper Lig'de oynamayı hak eden bir kulüp olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

        "Yeni sezonumuz hayırlı uğurlu olsun. Eksiksiz ve güzel bir şekilde başladık, bundan sonra da güzel olur. İnşallah çok çalışarak sezon sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşırız. Bir kaç mevkiyle ilgili araştırmalarımız var. O oyuncularda inşallah en yakın zaman da aramıza katılacaktır. Şu anda takımımız tam kadro eksiğimiz yok."

        Hazırlık kampının iki etaptan oluştuğunu ifade eden Topçu, "Ramazan Bayramına kadar burada çalışacağız. Bayramdan sonra da yurt dışı seyahatimiz olacak. Yurt dışı çalışmasıyla bitireceğiz. Hazırlık maçlarımız olacak. Yurt dışında 4 yada 5 hazırlık maçı yapacağız" diye konuştu.

        Taraftarlardan yeni sezon için destek isteyen Topçu, sözlerini şöyle tamamladı:

        "Taraftarımız destek versin biz buraya şampiyon olmaya geldik. Çok iyi bir kadromuz var ama işin ciddiyetindeyiz. PTT 1 Lig güçlü bir lig, mücadele etmek gerekiyor. O yüzden çok çalışıp hedefimize ulaşağız."

        ABDULLAH DURAK

        Kayserispor'un takım kaptanı Abdullah Durak, yeni sezonda şampiyonluktan başka hedefleri olmadığını söyledi.

        Durak, yeni sezon hazırlıkları kapsamın yapılan sağlık kontrolleri sırasında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

        Yeni sezonun tüm futbolcu ve takımlara hayırlı olması temennisinde bulunan Durak, şöyle konuştu:

        "Yeni sezonda PTT 1. Lig'de şampiyonluktan başka düşüncemiz yok. Başka bir hedefimiz yok zaten, kesinlikle şampiyon olacağız. Çalışmalarımızı bu hedef doğrultusunda yapacağız. Bugün sağlık kontrolüne geldik. Bütün takım arkadaşlarıma sakatsız bir yıl diliyorum. Geçen sene bazı hatalar yaptık. Bedelini ağır ödedik ama bunu mutlaka telafi edeceğiz. Onun için buradayız, zaten takımı da bozmadık. Kayseri şehrini hak ettiği yere getireceğiz."

        KONTROLLER SÜRÜYOR

        PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor'da 11 futbolcu, sağlık kontrolünden geçti.

        Yeni sezon hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızılı takımda, futbolcular Sefa Yılmaz, Abdullah Durak, Ömer Bayram, Engin Bekdemir, Cüneyt Köz, Samed Ali Kaya, Serkan Kurtuluş, Alper Uludağ, Sinan Bakış, Cemil Adılcan ve Yener Arıca'ya Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde sağlık kontrolü yapıldı.

        Burada, oyuncuların kan tetkikleri, iç hastalıkları, kulak burun boğaz, ortopedi, göz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerindeki muayenelerinin ardından akciğer ve kardiyoloji testlerinin yapılmasıyla sağlık kontrolleri sona erdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa