Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Orduspor serdar deniz orduspor, orduspor, serdar deniz - Futbol Haberleri

        Mor-beyazlı ekibin, Spor Toto 2. Lig'deki Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği Serdar Deniz, kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu.

        Orduspor'a gelmekten mutlu olduğunu ifade eden Deniz, "Transfer sürecim çok acele oldu. Orduspor Kulübü beni uzun zamandır takip ediyormuş. Spor Toto 2. Lig play-off maçlarımız vardı. Alanyaspor'a elendikten sonra hemen Orduspor'dan teklif geldi ve anlaştım" ifadelerine yer verdi.

        Taraftarların gol atan, attıran bir Serdar izleyeceğini belirten Deniz, şunları kaydetti:

        "Forvet arkası, sağ ve sol kanatlarda görev yapabiliyorum. Taraftarlarımız takımına faydalı olan, gol atan, attıran bir Serdar izleyecek. O konuda hiçbir sıkıntı yok. Buna emin olsunlar. Allah sakatlık ve kazasız bir sezon geçirmeyi nasip etsin bana ve takım arkadaşlarıma. Takımdan önemli oyuncular ayrıldı. Bunların başında da Anıl Taşdemir. Hedefim Anıl Taşdemir'in 10 numaralı formasını giymek. Daha önce oynadığım takımlarda da bu formayı giymiştim. 10 numara ayrı bir formadır. Herkes onu giyemez, eğer uygun görülürse bu sezon giymeyi çok isterim.

        Geçen sezon bu takım son dakikada Süper Lig kapısından döndü. Orduspor Kulübü Süper Lig'i fazlasıyla hak eden bir camiadır. İnşallah geçen seneki o üzüntüyü, bu sezon hep birlikte Orduspor taraflarına mutluluk olarak yaşatacağız. Yeter ki bize inansınlar ve güvensinler."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa