Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig umut pusat gümüşhane'de, gümüşhanespor transfer, gümüşhanespor - Futbol Haberleri

        Kulüp başkanı İdris Çimen, iç transferde 11 isimle yeniden anlaşma sağladıklarını belirterek, "Oyuncumuz Yılmaz Can Taşkıran ile yollarımızı ayırdık. Sandıklıspor'da oynayan orta saha oyuncusu Umut Pusat ile anlaştık" dedi.

        Yılmaz Can Taşkıran'ın transferinin ardından çeşitli spekülasyonların yapıldığını ifade eden Çimen, "Yılmaz Can'ı Gümüşhanespor'a kazandıran benim. Kötü oynadığı dönemlerde arkasında duran da bendim. Bir futbolcunun kafası ve yüreği sizinle değilse bedenen sahada olmasının bir anlamı yoktur. Yılmaz Can, Gümüşhanespor'u kafasında bitirmiş bir futbolcuydu. Gelip bize kulüpten ayrılmak istediğini beyan etti. Onu zorla kulüpte tutmak, futbolun gerçeklerine ihanet olurdu" diye konuştu.

        Futbolcuların köle olmadığını dile getiren Çimen, "Yılmaz Can'ın bizimle 2 yıl daha sözleşmesi vardı. Biz kabul etmezsek elbette gidemezdi ama kafasında Gümüşhanespor olmayan bir futbolcuyu oynamaya zorlamak insani bir yaklaşım olmazdı. Bizim camiamız büyük bir camiadır. Kimler geldi, kimler geçti. İsimlere takılıp kalmamamız gerekiyor. Yılmaz Can'ın da yeri dolar, İdris Çimen'in de. Baki olan kulüptür. Yılmaz Can kardeşimiz, 2 sezon formamızı terletti. Kendisine emeklerinden ötürü teşekkür ediyor, yeni takımında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa