Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan Demirel röportaj, Caner Erkin sözleşme, Alper Potuk sözleşme - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin kaleci Volkan Demirel ve başarılı orta saha oyuncusu Alper Potuk, açıklamalarda bulundu.

        Tecrübeli kaleci, şampiyon oldukları için mutlu ve gururlu olduklarını belirtti. 3 Temmuz operasyonunun yapıldığı sezondan 'malum sezon' bahseden Volkan Demirel, "Güzel bir sezon geçirerek şampiyon olduk. Tabbi ki bu sezonun şampiyonluğu değil; hep söylüyorum malum sezonun şampiyonluğu. Malum sürecin, hakkının yerini bulduğu şampiyonluk. O yüzden de neyin ne olduğunu, hem puan farkıyla hem de bitirdiğimiz ay itibariyle herşeyi kanıtladık ve güzel bir cevap verdik. İnşallah bundan sonraki senelerde daha rahat, başka şeyler düşünmeden hareket edersek yurt dışında Türkiye'yi, yurt içinde de Fenerbahçe'yi daha iyi temsil edeceğimizi düşünüyorum." şeklinde konuştu.

        Ligde geçen hafta oynadıkları Kardemir Karabükspor maçında saha içinde dolaştırdıkları, üzerinde 'Şampiyon Fenerbahçe' yazılı kağıtla ilgili de konuşan Volkan, "Dünya bunu konuşuyorsa güzel bir şey yapmışız. Kimseyi kırmadık, kimseye küfür etmedik. Yurt dışındaki arkadaşlarım da 'seni izledik, seni gazetelerde gördük' diyorlarsa bu güzel bir şeydir. Kimsenin kırılmasına, gücenmesine de gerek yok. Sezon içinde yapılmış bir şeyi sonuçlandırdık. Bence çok da güzel ve şık oldu. Tabii karşı taraf da kırılabilir üzülebilir. Bize cevap vermeye kalkabilirler. Cevap da verirlerse insanlar güler." ifadelerini kullandı.

        Sezon sonu sözleşmeleri sona eren teknik direktör Ersun Yanal ve takım arkadaşı Caner Erkin'in durumlarının netlik kazanmamasıyla ilgili de milli oyuncu, yöneticilerin en kısa zamanda bu sorunu çözeceğini dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

        "En kısa zamanda büyüklerimiz bu sorunu çözeceklerdir. Çünkü hem hocamız hem de Caner, Fenerbahçe cmaisına çok katkı sağlayan isimler. İnşallah da imzalarını atacaklar. Seneye kadro bozulmadan ve yapılacak transferlerle daha güzel yerlere geleceğiz."

        ALPER POTUK: HOCAMIZIN ŞAMPİYONLUKTA ÇOK BÜYÜK KATKISI OLDU

        Sarı-lacivertli yıldız futbolcularından Alper Potuk ise teknik direktör Ersun Yanal'ın şampiyonlukta katkısının büyük olduğunu söyledi. Potuk, Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin Yanal'ın sözleşmesiyle ilgili gereken neyse düşündüklerini kaydederek, "Ama hocamızın şampiyonlukta katkısı büyük oldu." dedi.

        Alper, kendi performansı için de "Çoğu maçta oynadım. 11'de 90 dakikaka olarak az süre olabilir; ama futbolun içinde böyle şeyler olabilir. Önemli olan takım olarak şampiyonluğa ulaşmamızdı, ona da çok iyi bir sezon geçirerek ulaştık." ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa