Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe GFB'ye kombine yok, GFB Aziz Yıldırım kavgası, Genç Fenerbahçeliler Aziz Yıldırım paralı köpekler, şampiyon kutlamaları - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Fenerbahçe ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederken, önceki akşam muhteşem bir kutlama töreniyle kupasını kaldırdı. Fakat geceye Genç Fenerbahçeliler’in Alex protestosu gölge düşürdü. Başkan Aziz Yıldırım’ın anons edildiği esnada daha önce bağırmış olmalarına rağmen ısrarla Alex lehine tezahürat yapan GFB, başkanın ağır tepkisiyle karşılaşmıştı. Stadın geri kalan kısmı da GFB’ye yoğun tepki gösterirken, Telekom Tribünü’ndeki grubu yuhalamıştı.

        ŞİKAYET MAİLİ YAĞDI

        İşte tüm bunların ardından başkan Aziz Yıldırım, GFB’ye dönerek “Bir daha bu tribüne giremeyeceksiniz. Herkesin önünde söz veriyorum” demişti. Olayların ardından GFB’ye üye olan ve onlarla beraber kombine alanlara artık sezonluk bilet satılmaması kararı alındı. Resmi internet sitesinden dün yapılan açıklamada 2014-15 sezonunun kombine yenileme ve satışlarının yarın başlayacağı bildirilirken, GFB’nin bulunduğu Türk Telekom Tribünü biletlerinin satış tarihinin daha sonra açıklanacağı belirtildi.

        ALEX SESSİZLİĞİNİ BOZDU

        GFB-Aziz Yıldırım geriliminde istemeden de olsa ‘başaktör’ olan Alex de Souza sessizliğini bozdu.

        Twitter’dan açıklama yapan Alex, “2013-14 sezonundaki harika katılımınızdan dolayı hepinizi tebrik ederim. Bugün sadece bir taraftarım. Başkan ve futbolun emekçilerine tebrikler” ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa