Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş beşiktaş erdal torunoğulları, beşiktaş şampiyonlar ligi şansı, - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Galatasaray’ın Trabzon’da aldığı galibiyet, Beşiktaş’ın umutlarını kırdı.Siyah-Beyazlı kurmaylar artık Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılım hakkının mucizelere kaldığı görüşünde birleşti.

        Yöneticiler Erdal Torunoğulları, Ahmet Ürkmezgil, Yalçın Kaya Yılmaz ve Mete Vardar, “Bu iş bitti, ikinci olmamız için mucize lazım. Eğer Erciyes’in ligde kalması için son maçtan puan alması gerekseydi belki bir şansımız olurdu. Bu saatten sonra sıralama değişmez. Galatasaray çok önemli bir gelirin sahibi olacak” dediler.

        ÜÇÜNCÜLÜK CEZASI ERKEN TOPBAŞI

        Üçüncülük cezası erken topbaşı Lig ikinciliğini büyük oranda kaçıran Beşiktaş büyük maddi kayba uğrarken, futbolcular da bu işten hayli zararlı çıkacak.

        Siyah-Beyazlı oyuncular, daha az tatil yapacak. Takım üçüncü sırada kalırsa Şampiyonlar Ligi’nde iki ön eleme oynayacağı için yeni sezon hazırlıklarına 22 veya 23 Haziran’da başlayacak.

        En geç temmuz ayı başında da kamp start alacak. Futbol Genel Direktörü Önder Özen kamp yeri bakmak için Avusturya, Almanya, İsviçre ve Hollanda alternatiflerine bakacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa