Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Beşiktaş Elazığspor, Beşiktaş Elazığspor Tolga Zengin açıklamalar - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ta Dany'ye takım içinden çok sert bir uyarı geldi. Elazığspor maçı öncesi alacakları ödenmediği gerekçesiyle antrenmanlara çıkmaması ve Elazığ deplasmanına gitmek istememesi üzerine kadrodışı bırakılan Kamerunlu oyuncuyu, takım kaptanı Tolga Zengin "Arkadaşlarını satmakla" suçladı!

        Elazığspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında Jones’un stoper olarak oynamasını değerlendirirken ilginç ifadeler kullanan Tolga, “Gayet iyiydi. Bizde herkes her yerde oynar. Önemli olan adam gibi adamlar ile beraber oynamak, arkadaşını satmamak ve yarı yolda bırakmamaktır. Ne olursa olsun arkadaşını satmaması önemli. Adam gibi adam olan futbolcu kendi kalesine de gol atsa alnından öperim.” dedi.

        ANNELER GÜNÜ MESAJI

        Bu arada başarılı file bekçisi, basın toplantısına başta şehit aileleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak başladı. Yakın zamanda annesini kaybeden Tolga, “Onları sadece Anneler Günü’nde değil her zaman anmak gerek” ifadesini kullandı.

        "İPLER ELİMİZDEN GİTTİ"

        Daha sonra Elazığspor karşılaşmasını değerlendiren siyah-beyazlı file bekçisi, “Kazanmamız gereken maçtı. Trabzonspor maçından iyi sonuç bekliyorduk, olmadı. Sağlık olsun. Biz haftaya kazanarak Kayseri Erciyes maçından gelecek sonuca bakacağız. Maalesef ipler elimizden gitti. Elazığspor’a geçmiş olsun diyorum. İyi bir şehir” ifadelerine yer verdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa