Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Galatasaray Beşiktaş, Galatasaray açıklama - Galatasaray Haberleri

        Beşiktaş, Fenerbahçe'nin, Çaykur Rizespor maçında seyircisiz oynama cezasının ertelenmesi ya da kurallar dahilinde bir başka formül bulunması için TFF'ye çağrıda bulunmuştu.

        Bu çağrı kimilerine göre tarihi bir fair-play olarak görülürken kimilerine göre de yapılması son derece yanlıştı.

        Fikret Orman bu çağrıdan sonra gelen tepkilere; "Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kutlamasını neden çok görüyorlar? Mesele Fenerbahçe değil. Orada Bursaspor, Galatasaray ya da Trabzonspor olsaydı yine aynı tepkiyi verirdim” demişti.

        Son hafta Galatasaray'ın evinde oynayacağı K.Erciyesspor maçında cezalı olmasından sonra sarı-kırmızılı yönetim; "Beşiktaş acaba bizim cezamız da ertelensin ister mi? Bizde Ziraat

        Türkiye Kupası'nı taraftarımızla kutlamak isteriz. Ama kulübümüz de cezalı başkanımız da. Beşiktaş, Fenerbahçe'nin kutlama yapması için çağrıda bulunmuştu. Bizim Beşiktaş'tan tabii ki bir beklentimiz yok. Sadece fair-play adı altında olmayacak duaya amin dememek gerekiyor. Hepimiz fair-play istiyoruz. Ama herkese fair olmalı. Kimine fair kimine play olmaz." ifadelerini kullandı.

        Beşiktaş Kulübü'nün bu ceza hakkında da yeni bir çağrı yapıp yapmayacağı ise merak konusu.

        (3puan)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa