Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Şota Arveladze, Şota Arveladze açıklamalar, Şota Arveladze Kasımpaşa - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldıkları için çok üzgün olduğunu söyledi

        Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gürcü teknik adam, Çaykur Rizespor karşısında 2 puan bıraktıklarını ve UEFA Avrupa Ligi'ne gitme şanslarını azalttıklarını dile getirdi.

        Arveladze, Karadeniz ekibi karşısında iyi oynadıklarını anlatarak, şöyle konuştu:

        "Bugün çalıştıklarımızı sahaya yansıttık. Çaykur Rizespor'un nasıl oynayacağını biliyorduk. Oyunun geneline baktığımızda topla oynama, koordinasyon ve korner atışlarında üstündük. Ama futbolda en önemli şey gol. O golü de bugün rakipten fazla atamadık. Birçok da pozisyon kaçırdık. Üzgünüm, çünkü kazanmaya çok yakındık. UEFA Avrupa Ligi'ne gitmek artık bizim elimizde değil. Son hafta Kasımpaşa'ya yakışan bir futbolla ligi bitirmek istiyoruz. Ondan sonra da kimin nasıl oynadığını, sonuçların nasıl olduğunu göreceğiz."

        Bir gazetecinin, karşılaşmada Scarione, Babel ve Malki'nin santrfor oynadığı ve Kasımpaşa'da bir golcü sorunu olup olmadığı sorusu üzerine "Maçı seyretmemişsin" diyen Arveladze, şunları kaydetti:

        "Scarione, ikinci yarı ön libero oynadı. Babel ve Malki santrfor oynadı. Önemli olan çok gol atmak değil, puan almak. Bir maçı 5-0 kazanacağımıza 5 maçı 1-0 kazanmayı tercih ederim. Önde oynayan oyuncularımız, 7, 8 ve 15'er gol atmış. Daha ne kadar atacaklar? Boş kaleye oynamıyoruz."

        TUNAY: "AVRUPA'YA GİDECEĞİZ"

        Kasımpaşa'nın gurbetçi futbolcusu Tunay Torun, Trabzonspor'un puan kaybettiği günde ellerine gelen şansı değerlendiremediklerini belirterek, sezon sonunda UEFA Avrupa Ligi'ne gitmek istediklerini söyledi.

        Çaykur Rizespor karşısında iyi oynadıklarını vurgulayan Tunay, "Yanlış bir zamanda gol yedik. Bu bizi oyundan düşürdü ama ondan sonra kendimize geldik ve 1-1'i yakaladık. Bugün kazanmayı çok istiyorduk. Çünkü hedefimiz Avrupa Ligi'ne gitmek. Buna ulaşamadığımız için çok üzgünüz. Haftaya Akhisar Belediyespor'u yenerek Avrupa kupalarına katılma hakkını almaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

        İsveçli kaleci Andreas Isaksson ise "Bugün daha iyi bir skor almak istemiştik ama olmadı. Önümüzdeki maça bakmamız lazım" şeklinde görüş belirtti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa