Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım paralık köpekler video, Aziz Yıldırım kupa töreni olaylar, Aziz Yıldırım Fenerbahçe şampiyonluk - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de elde ettiği 2013-2014 sezonu şampiyonluğunun kupa törenine, sarı-lacivertli takımın eski futbolcusu Alex de Souza gerginliği damgasını vurdu.

        Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kutlamalarda kupa töreni öncesi sahneye son olarak çıkan kulüp başkanı Aziz Yıldırım konuşmasına başladıktan kısa bir süre sonra, uzun süre Brezilyalı futbolcu için tezahürat yapan Genç Fenerbahçeliler taraftar grubuna sert çıktı.

        Kürsüde adeta çılgına dönen Yıldırım, "Terbiyesizlik etmeyin. Bugün burada Fenerbahçe, şampiyonluğunu kutluyor. Bir şahıs üzerinden değil, bu kadar insanın emeğini kutluyor. Sizi bir daha bu stada sokmam, terbiyesizler, ahlaksızlar, paralı köpekler... Bu kadar ağır hakaret ediyorum. Yeter artık" dedi.

        Alex'i, faydası olacağı için takıma kendisinin getirdiğini, tribünlerden tepki gördüğünde de Brezilyalı futbolcuya yine kendisinin destek verdiğini, sonra da Fenerbahçe'ye faydası olmayacağı için gönderdiklerini vurgulayan Yıldırım, "Bu çocukların emeğine haksızlık etmeyin. Terbiyesizlik etmeyin. Ayıp denen bir şey var. Bu akşam burada Fenerbahçe 3 Temmuz'dan bugüne yaşadıklarının hesaplaşmasını yapıyor. Sizin gibi Kardemir Karabükspor maçından sonra geçen sene 'şike şike' diye bağırmıyor. Sizler Fenerbahçeli değilsiniz. Bir daha bu tribüne giremeyeceksiniz. Herkesin önünde söz veriyorum. Ahlaksızlar..." şeklinde ifadeler kullandı.

        Yıldırım, Alex de Souza için tezahürat yapan grubun meşaleler yakıp sahaya atmaya başlaması üzerine platform üzerinde o tribüne doğru yöneldi. Fenerbahçe başkanı, yaşanan bu gerilimin ardından konuşmasına devam etti.

        YILDIRIM'IN KONUŞMASI

        Aziz Yıldırım, şampiyonluk kutlamaları için hazırladığı konuşmasında, camiaya, futbolculara ve teknik heyete teşekkür etti.

        "Bizler bir gün Fenerbahçeli ölmek için yaşarız bu dünyada. Şampiyon olsak da olmasak da" diyen Yıldırım, konuşmasında şunları kaydetti:

        "Büyük Fenerbahçe'nin büyük taraftarı. Bu mutlu günde, tüm Fenerbahçelilerin şampiyonluğunu yürekten kutluyorum. Tüm annelerin ve kadınlarımızın da Anneler Günü'nü kutluyorum. Bu şampiyonlukta en büyük pay, siz eşsiz ve yıkılmaz Fenerbahçe taraftarınındır. Siz bu şampiyonluğu, futbolcularımız gibi, Fenerbahçe emekçileri gibi '3 Temmuz'lardan, Çağlayan'lardan, Metris'lerden söke söke koparıp, bugün buraya getirdiniz. Siz her türlü baskı ve kumpasa karşı asla korkmadınız ve yıkılmadınız. Ve siz Fenerbahçe'nin bir damla alın teri için sadece tarih yazmadınız, yazılan tarihi değiştirdiniz.

        Birimizin hepimiz, hepimizin Fenerbahçe olduğunu ve bu büyük çınardan tek bir yaprak dahi koparılamayacağını dosta düşmana herkese gösterdiniz. Ve siz, belki de son konuşmasını yapan bu gururlu ve mutlu adama yürek oldunuz, siper oldunuz. Bugün, sizin gününüz. Bugün, Fenerbahçelilerin günü. Bugün, bu büyük ailenin günü. Öylesine doyasıya kutlayınız ki, herkes kazanılan zaferin sadece bir şampiyonluk olmadığını bir kez daha anlasın.

        Ve herkes bilsin ki bizler bir gün Fenerbahçeli ölmek için yaşarız bu dünyada. Şampiyon olsak da olmasak da. 3 Temmuz'dan bugüne, dimdik ve yürekli duran, bize bugünü yaşatan tüm futbolcularıma teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk için emek veren teknik ekibi ve tüm çalışanlarımı da ayrıca tebrik ediyorum. Sözlerime son verirken Fenerbahçe'nin, bugünkü 19'uncu, gerçekteki 28'inci şampiyonluğunu kutlar, Fenerbahçe'yi sizlere, sizleri de Allahıma emanet ederim. Ve bir kez daha, zafer inananlarındır."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa