Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor trabzonspor - galatasaray maçı, hami mandıralı galatasaray açıklama - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR / Haluk AYYILDIZ

        Avrupa Ligi hedefine sıkı sıkı tutunan Trabzonspor, bugünkü G.Saray maçından mutlaka galibiyet bekliyor...

        Taraftarından yoksun olarak güçlü rakibini sahasında konuk edecek olan Bordo-Mavili takımda teknik direktör Hami Mandıralı’nın kazanma stratejisi hazır...

        Hafta boyunca yapılan idmanlarda oyuncularına taktik konusunda hem pratikte hem de teoride önemli bilgiler veren Mandıralı, özellikle kanatlarda oynayan Olcan Adın, Yusuf Erdoğan ve forvet Paulo Henrique ile yakından ilgilendi.

        Genç çalıştırıcı önce orta sahada topa hakim olmaları gerektiğini futbolcularına aktarırken, meşin yuvarlağı daha sonra kanatlarda oynayan Olcan ile Yusuf’a vermelerini istedi.

        Olcan ve Yusuf’a bol orta yapmaları konusunda talimat veren Hami Hoca, “İkinizden en az 15’er orta bekliyorum. Bu ortalar Henrique ile buluşsun, gol de zaten gelir” dedi. Genç hoca Özer ve Adrian’a da bol şut emri verdi.

        7 FUTBOLCU SINIRDA

        Trabzonspor, Galatasaray karşısına tam 7 sarı kart sınırında bulunan futbolcuyla çıkacak. Kaleci Onur Kıvrak, Aykut Demir, Bourceanu, Gökhan Alsan, Henrique, Yusuf Erdoğan ve Janko forma giyip sarı kart görürlerse cezalı duruma düşecekler.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa