Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe aziz yıldırım soyunma odasında neler söyledi, aziz yıldırım soyunma odasına gitdi, aziz yıldırım karabük maçı, aziz yıldırım: helal olsun - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Kardemir Karabükspor maçı öncesinde başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler soyunma odasına giderek teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldiler.

        Burada yapılan toplantıda kısa bir konuşma yapan başkan Yıldırım, “Hepinizin yüreğine, emeğine sağlık. Bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiniz, bizleri çok mutlu ettiniz. Şimdi bu maçı kazanıp taraftarımızı bir kez daha mutlu edelim ve sonra eşimizle, çocuklarımıza, yakınlarımızla, bir aile olarak asıl kutlamalara başlayalım. Hepinize helal olsun” dedi.

        Bu konuşmanın ardından soyunma odasında çok büyük bir alkış koptu ve “Büyük Başkan” tezahüratlarıyla takım maça cıktı.

        ‘ŞİMDİ EĞLENME ZAMANI’

        Kardemir Karabükspor karşısında sanki final maçı oynuyormuş gibi mücadele edip farklı kazanan Fenerbahçeli futbolculara, soyunma odasında bu defa teknik direktör Ersun Yanal bir konuşma yaptı.

        Yanal, “Sezonun en güzel futbollarından birini oynayarak bu taraftarı mutlu ettiniz. Hepinize teşekkürler. Şimdi doya doya eğlenme zamanı” diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa