Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray ışıl alben gidiyor, ışıl alben'in yeni takımı, ışıl alben: yüzde 90 gidiyorum, galatasaray'da ayrılık - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        Galatasaray Odeabank’ın 3 kupayla kapadığı sezonun tartışmasız yıldızı olan kaptan Işıl Alben, önceki akşam Sarı-Kırmızılı taraftarların düzenlediği organizasyonda veda mesajı verdi.

        Takımda kalması için yoğun baskı uygulayan Galatasaraylı taraftarların “kal bu sene” tezahüratları karşısında duygu dolu anlar yaşayan 28 yaşındaki tecrübeli guard yaptığı konuşmada, ön protokol imzaladığı Rus kulübü Dinamo Kursk’un sözleşmeyi iptal etmeye yanaşmadığını açıkladı.

        Işıl, “Ben de kalmak isterim ama artık olay Galatasaray ile Dinamo Kursk arasındaki anlaşmaya bağlı. G.Saray elinden geleni yapıyor ama Dinamo Kursk yöneticileri sözleşmemi iptal etmiyor. Bu yüzden yüzde 90 Rusya’ya gideceğim” ifadelerini kullandı.

        LANGFORD’DAN YALANLAMA

        Bu arada EA7 Milano’nun Türk vatandaşlığına geçen ve Türk Milli Takımı’nda da forma giymesi beklenen oyuncusu Keith Langford’un Galatasaray ile 2.5 milyon Euro’luk 3 yıllık sözleşmeye ‘Evet’ dediği iddiasına ABD’li yıldızdan yalanlama geldi.

        İtalyan basınında yer alan haber üzerine Langford kendisine ait Twitter hesabından, “Dedikodunun içinde ücretimde indirim yapmış olmam bile haberin yanlışlığını ortaya koyuyor” açıklamasını yaptı. G.Saray Basketbol Şubesi Koordinatörü Murat Özyer de yine Twitter hesabından “Keith Langford transfer listemizde değil. Bütçe olarak bu aralıkta olanlarla ilgilenmiyoruz” dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa