Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş dany kadro dışı, dany gerçekleri, dany beşiktaş, escude beşiktaş açıklama, - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Beşiktaş’ta Elazığspor maçı öncesinde Dany Nounkeu krizi yaşandı...

        Devre arasında Galatasaray’dan kiralanan ve geldiği günden bu yana sürekli tartışılan Kamerunlu stoper, dünkü Elazığ yolculuğu öncesi teknik direktör Slaven Bilic’in kapısını çaldı.

        Kulüpten 100 bin Euro alacağı olduğunu hatırlatan Dany, “Bu para derhal ödenmezse ne Elazığ’a giderim ne de antrenmana çıkarım” resti çekti. Hayli sinirlenen Bilic de bu resti görerek, “Öyleyse eşyalarını toplayıp gidebilirsin” dedi.

        20 GÜN ERKEN VEDA

        Bu gelişme sonrası kulübün resmi internet sitesinden bir mesaj yayınlanırken, Dany’nin süresiz kadro dışı bırakıldığı duyuruldu. Futbol Genel Direktörü Önder Özen imzasıyla yayınlanan açıklamada, “Dany Nounkeu, takım bütünlüğüne uymayan davranışı sonucunda süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır” denildi.

        Sözleşmesi 30 Mayıs 2014’te bitecek olan Dany’nin Beşiktaş macerası da 20 gün önce noktalanmış oldu. Konuyla ilgili konuşan Beşiktaş Futbol A Takım Sorumlusu Ahmet Kavalcı ise, “Pazartesi (Yarın) ödeme yapılacağını bildirdik. Ancak Dany dinlemedi” dedi.

        ÖZÜR DİLEDİ AMA...

        Dany yaşanan gelişmelerin ardından futbol genel direktörü Önder Özen’i arayarak, “Özür dilerim. İsterseniz Elazığ’a gelip takıma katılabilirim” dedi. Özen ise buna karşılık, “Gelmene gerek yok. Artık gelsen de gelmesen de bir şey farketmez” yanıtını vererek Kamerunlu’ya af kapılarını kapadı.

        DANY’E KIZAN BİLİC İDMANI TERKETTİ

        Dany’e oldukça sinirlenen Bilic, daha sonra idmana çıktı. Antrenman sırasında Muhammed Demirci’nin dizine aldığı darbe sonucu çalışmayı yarıda bırakması Hırvat çalıştırıcıyı küplere bindirdi. Sinirini sağlık ekibinden çıkaran deneyimli teknik adam, “Neden sakatlıklar bir türlü düzelmiyor! Escude de 1 aydır sahalara dönemedi” diye bağırdı. Bilic daha sonra idmanı terketti...

        YENİ STOPER: JONES

        Dany’nin kadro dışı bırakılması ile birlikte Beşiktaş’ta taşlar yerinden oynadı. Elinde stoper kalmayan teknik direktör Slaven Bilic, Alman ekibi Schalke 04’ten kiralık olarak kadrosuna kattığı Jermaine Jones’a sarıldı. Amerikalı yıldız, defansta Pedro Franco ile birlikte görev alacak. Savunmanın sağı Serdar Kurtuluş’a, orta alan ise Veli-Atiba ikilisine emanet edilecek.

        BİR SORTİ DE ESCUDE’DEN

        Dany’nin kadro dışı bırakılmasının ardından vedaya hazırlanan bir diğer isim de baş kaldırdı. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Julien Escude, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Futbol bir oyun. Ama aynı zamanda da bir profesyoneliz ve ailelerimizi geçindiriyoruz. Anlaşmalarını yerine getirmeyen kulüplere nasıl güvenirsiniz? İyi bir karşılık almak için bir şeyler vermelisiniz” ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa