Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe ersun yanal şampiyonluk gecesi açıklama, fenerbahçe şampiyonluğu kutluyor, ersun yanal gidiyor mu?, ersun yanal suskunluğunu bozdu - Fenerbahçe Haberleri

        Süper Lig’in bitimine 3 hafta kala açık ara şampiyonluğunu ilan Fenerbahçe'de, kutlamalar devam ediyor. Şampiyonluk kutlamaları kapsamında düzenlenen yemeğe; Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular ile sanat ve iş dünyasından birçok davetli de katıldı. Başkan Aziz Yıldırım, davetlilerle tek tek ilgilendi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemek, renkli görüntülere sahne oldu.

        ERSUN YANAL

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, düzenlenen 19. şampiyonluk yemeğinde açıklamalarda bulundu. Futbol takımının amiral gemisi olduğunu söyleyen Yanal, "Fenerbahçe’nin büyük ailesi birlikteyiz. Büyük aile mesajımızı canlı olarak yaşıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü 9 branşta mücadele ediyor. Amiral gemisi futbol takımı. Yıllardır süren kaosa rağmen gelen şampiyonluğun tadını çıkarıyoruz" dedi.

        Saracoğlu'nda düzenlenecek kupa töreni hakkında konuşan başarılı hoca, "Takımımızın kazandığı şampiyonluk, diğer branşlarımızın başarılı performansı mutlu etti. Burada olmak ayrıcalık ve güzellik. Böyle bir ortamda olmaktan dolayı oldukça mutluyum. Yarın kupa töreni var" ifadelerini kullandı.

        Kazanılan şampiyonluğun öyküsüne dikkat çeken Yanal, "Bu şampiyonluğun öyküsü oldukça önemli. Çok konuşulacak bir tarih yazıldı. Farklı bir durum vardı. Başkanımız Aziz Yıldırım ve ekibi ciddi bir mücadele içindeydi. Yazılması geren önemli hikayeyi oluşturduk" şeklinde konuştu.

        ABDULLAH KİĞILI: ŞAMPİYONLUK BU İŞİN KAYMAKLI EKMEK KADAYIFI

        Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, zor günler geçirdiklerini dile getirerek, "Keyifli olalım. 3 Temmuz’dan sonra uzun zaman geçti. Bu kadar uğraş, emek, keder; bugünü görmek büyük mutluluk. Başkan ve yönetim kurulu olarak zor günler geçirdik" dedi.

        Futbolcu ve teknik ekibi kutladığını söyleyen başarılı yönetici, "Şampiyonluk, tam zamanında geldi. Şampiyonluklar peş peşe gelir. Camiamız hep güler, bu taraftar sayesinde. Taraftarımız yanımızda olmasaydı bugünleri görmemiz çok zordu. Teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimin gözlerinden öpüyorum. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

        Dördüncü yıldızı takmak istediklerini söyleyen Kiğılı, "Şampiyonluk bu işin kaymaklı ekmek kadayıfı. Bu camiamızın bütünlüğü kendisini zaten ispat etmişti. Şampiyonluk da keyif getirdi. 4. yıldızı takıp, 20. şampiyonluğumuzu göreceğiz" şeklinde konuştu.

        Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak şampiyonluk kutlamalarına değinen Kiğılı, "Yarın çok güzel şeyler olacak. Taraftarlarımız Fenerbahçe Televizyonu’nu takip etsinler. Stat içinde ve stat dışında çok güzel kutlamalar olacak" yorumunda bulundu.

        Sarı-Lacivertli futbolcular ise şunları söyledi:

        EMRE BELÖZOĞLU

        "Bu camia, bu taraftar, bu kulübe hizmet eden herkes, en güzel günleri hak ediyor. 2-3 senedir yaşadığımız sıkıntılara değecek kutlamaların olmasını diliyorum. Bizim takım olarak aramızda çok iyi arkadaşlığımız var. Başkanımız ve yöneticilerimizde bize hep destek oldular."

        CANER ERKİN

        "Şampiyonluk erken gelince kutlamalar da fazla oluyor. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. Abartarak kutlamalara devam etmeliyiz. İyi performans gösteren takım içinde bende iyi gözüktüm ve performansım arttı."

        MOUSSA SOW

        "Çok güzel bir sezon geçirdik. 19. şampiyonluğu kazandık, bu da Kulübümüz için çok önemli. Yarını iple çekiyorum. Kupa kutlamasından çok fazla bahsettiler. Dia ve Niang eski şampiyonluk kutlamalarından çok bahsetti. Kulamalar öncesinde toplanan insanların uzun süre şampiyonluğu kutladıklarını ifade ettiler. Taraftarlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu olduğum bir sezonu geride bıraktım. Allah’a şükür bu sezon 15 gol attım. Bana destek veren bana inanan herkese ve Kulübümüze teşekkür ediyorum."

        VOLKAN DEMİREL

        "Bu mücadeleyi benle beraber eşimde takip ediyor. Doyasıya kutluyor ve eğleniyoruz. Biz çok güzel ve büyük bir aileyiz. Çok güzel bir sezon geçirdik. Fenerbahçe taraftarını mutlu edebiliyorsak, bu onur ve gurur verici. Kimsenin alınmasına gücenmesine gerek yok. Bu tarz hareketler daha hoş, yanlış yerlere çekilmesin. Daha çok organizasyonlar var"

        DIRK KUYT

        "Burada olmaktan çok mutluyum. Tüm Fenerbahçe ailesiyle olmak çok özel. Harika bir gece."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa