Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Jimmy Durmaz, Jimmy Durmaz Fenerbahçe, Jimmy Durmaz Beşiktaş, Jimmy Durmaz Galatasaray - Futbol Haberleri

        Jimmy; "İstanbul'un 3 büyük kulübünün benimle ilgilendiğini biliyorum. Ayrıca, Avrupa'dan da beni takip ediyorlar. Kariyerimin en iyi sezonunu geçirdim. Artık daha fazla tecrübesiz değilim ve oyunumu olgunlaştırdım. Kariyerimde bir sonraki adımı atıp, gelişimime devam etmek istiyorum. Sadece 1 yıllık kontratım kaldı, Gençlerbirliği benden para kazanmak istiyor, o yüzden beni bu yaz satacaklar. Menajerim Martin Dahlin'e söyledim, gelen teklifleri birlikte değerlendireceğiz" dedi.

        Jimmy Durmaz, Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav'ın kendisi için 5 milyon euro istedğini doğrularken; "Kulüp böyle bir bonservis koyacağını daha önce bana söylemişti" cevabını verdi.

        Jimmy Durmaz, İsveç milli takımıyla ilgili olarak; "Milli takımdaki maçlar, kulübümdeki performansımın ödüllendirilmesidir. Her zaman milli maçlarda ilk 11 oynamak isterim, kendimi hazır hissediyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

        (Sporx)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa