Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Sergen Yalçın, Sergen Yalçın Beşiktaş, Sergen Yalçın Beşiktaş Sportif Direktör - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş için ilginç iddia... Fikret Orman ile Sergen Yalçın geçen hafta bir araya geldi. G.Antep'ten ayrılan Yalçın'ın Önder Özen'in yerine Sportif Direktörlüğe getirileceği belirtildi.

        Kartal'da Fikret Orman'ın büyük projesi olan Önder Özen ile işler iyi gitmedi. Özellikle yeni transferlerin takıma uyum sağlayamaması ve katkı verememesi eleştiri oklarının Önder Özen'in üzerine çevrilmesine neden oldu. Siyah-beyazlı camiadan yükselen çatlak sesler üzerine başkan Fikret Orman da harekete geçti.

        Fikret Orman, 'Beşiktaş'ın çocuğu' Sergen Yalçın ile geçtiğimiz hafta bir araya geldi. G.Antep ile yollarını ayıran Yalçın ile Orman, Kartal'ın geleceğini masaya yatırdı. Orman'ın unutulmaz yıldızı şu an Önder Özen'in yürüttüğü Sportif Direktörlük görevi için düşündüğü iddia edildi.

        Böylelikle yenilenen İnönü Stadı ile birlikte Beşiktaş camia içinden yetişen efsane isimleri bir araya getirip siyah-beyaz sinerji oluşturmayı planlıyor.

        (Kaynak: 3puan)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa