Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Lucas Ontivero'nun Maradona ve Messi açıklamaları - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın Arjantinli genç futbolcusu Lucas Ontivero, teknik direktör Roberto Mancini ile çalışmanın kendisi için büyük bir fırsat olduğunu bildirdi.

        Galatasaray Kulübü'nün aylık yayın organı Galatasaray Dergisi'nin nisan ayı sayısında röportajı yayımlanan genç futbolcu, Avrupa'da oynama hedefiyle sarı-kırmızılı takımın teklifini düşünmeden kabul ettiğini belirtti.

        Lucas Ontivero, çabuk ve teknik bir oyuncu olduğunu, ancak taktiksel duruş anlamında kendisini geliştirmesi gerektiğini vurgulayarak, "Bir de saha içindeki koşular konusunda kendini geliştirmeliyim. Mancini benim için çok büyük fırsat. Kendisi her antrenman benimle ilgileniyor, benim için büyük şans. Nerede durmam konusunda, topu nasıl almam konusunda beni devamlı olarak uyarıyor" ifadelerini kullandı.

        İstanbul'u çok sevdiğini ve Türkçe öğrenmek istediğini anlatan Arjantinli futbolcu, "İlk geldiğim günden bu yana herkes bana yardımcı oldu. Sevildiğimi biliyorum. Burada bir tane de Arjantinli arkadaşım var. Uyum sürecini daha kolay aşmamı sağladı" şeklinde görüş belirtti.

        Ontivero, vatandaşları Lionel Messi'nin mi yoksa Maradona'nın mı daha iyi futbolcu olduğuna yönelik soruyu, "Messi'ye kimse kötü diyemez ama Maradona'dan daha iyisi gelmedi. Bir gün Messi ile aynı sahada olacağıma inanıyorum. Karşılıklı da olabilir, milli takımda da oynayabilirim. Sonuç olarak Messi ile aynı ülkenin vatandaşı olduğum için gurur duyuyorum. O şu anda dünyanın en iyisi" şeklinde yanıtladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa