Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Galatasaray Alper Potuk, Şükrü Ergün Alper Potuk - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'un "Galatasaray'ı Arena'da yenerse saçlarımızı keseceğiz" açıklamasına cevap verdi. Radyospor'a konuşan Ergün, provokasyonlara izin vermeyeceklerini ifade ederek; "Saçını kestirecekse evinde kestirsin gelsin" dedi.

        Galatasaray’ın bütün unsurlarıyla derbiye kanalize olduğunu belirten Ergün, “Galatasaray tamamen kafayı derbiye takmış durumda. Oyuncularımızın motivasyonu çok iyi. Kazanma hırsımız çok yüksek. Tamamen derbiyi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

        MANCINI’NIN SÖYLEDİĞİ OLABİLİR; NEDEN OLMASIN, 4 ATABİLİRİZ

        Kulüp sözcüsü Ergün, “Mancini’nin belki gol patlamasını derbide yaparız, Fenerbahçe’ye 4 gol atarız açıklamasıyla ilgili olarak ise “Neden olmasın, gayet tabii olabilir” dedi.

        SAÇINI – SAKALINI KESTİRMEK İSTEYEN EVDE KESTİRSİN

        Fenerbahçeli Alper Potuk’un “Derbiye kazanalım saha ortasında saçımı sakalımı kestireceğim” sözü için ise Ergün, “Saçını kestirecekse evinde kestirsin gelsin” diye konuştu.

        Galatasaray’ın her maçta favori olduğunu düşündüğünü belirten Şükrü Ergün, “Derbilerin apayrı bir motivasyonu var. Derbilerin kendisi bizahiti bir motivasyon unsurudur. Taraftarımız Galatasaraylılığa yakışır bir tavır ortaya koyacaklardır. Olası bir provokasyona prim vermemek çok önemli! Sahamızın kapanması ve ceza almamıza neden olacak olaylara izin vermeyeceklerdir. Benim her zaman ve her maçta favorim Galatasaray" dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa