Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa Avrupa Kupaları, Şota Arveladze'nin açıklamaları - Kasımpaşa Haberleri

        Ligde Gaziantepspor ile 4 Nisan Cuma günü deplasmanda yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren lacivert-beyazlı takımın Gürcü teknik direktörü, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulundu.

        Şota Arveladze, Avrupa kupalarına gitme hedeflerinin içinde olduklarını belirterek, "Zor bir dönem geçirdik. Ancak zaman çabuk geçiyor, az kaldı. Hedefin içindeyiz. Başta Gaziantepspor maçı olmak üzere kalan karşılaşmalar bizim için çok önemli. Bu 1,5 aylık süre zarfında çok iyi konsantre olmak zorundayız. Çünkü bir puan bile her şeyi değiştirebilir" diye konuştu.

        Gaziantepspor ile yapacakları maçın zor geçeceğini dile getiren Gürcü teknik adam, "Her takıma karşı saygılıyız. Rakibimizi analiz ediyoruz ve oyuncularımıza anlatıyoruz. Gaziantepspor iyi bir takım, iyi oyuncuları var. Ligin ikinci yarısında iyi toparlandılar. Zor bir maç olacak. Kolay olmayacağını biliyoruz" ifadelerini kullandı.

        Spor Lig'de yaşanan rekor sayıdaki teknik direktör değişiklikleriyle ilgili soru üzerine Arveladze, "Türkiye'de ilk defa olmayan bir olay. Her zaman olduğu için sürpriz değil" dedi.

        Halil Çolak: "Avrupa kupalarına gitme hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz"

        Kasımpaşalı futbolcu İbrahim Halil Çolak da Kayseri Erciyesspor karşısında aldıkları 3-0'lık galibiyetle çıkışa geçmek istediklerini anlatarak, "Bu gidişatı sürdürmek için Gaziantepspor maçı çok önemli. O yüzden 3 puan için gidiyoruz. Şansız bir dönem yaşadık. Bunu kırmak istiyoruz. Kayseri Erciyesspor maçıyla başladık, inşallah Gaziantepspor maçıyla devam ederiz. Önümüzde 7 maç var. Onları kazanıp Avrupa kupalarına gitme hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa