Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Galatasaray prinm krizi, Galatasaray prim - Galatasaray Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de lider Fenerbahçe'nin 13 puan gerisine düşen Galatasaray'da gözler tam anlamıyla sarı-lacivertli takım ile TT Arena'da oynanacak olan maça çevrildi. Fenerbahçe ile oynanacak olan maçtan önce harekete geçen sarı-kırmızılı yönetim, öncelikli olarak futbolcuların biriken alacaklarını hesaplarına yatırma kararı aldı.

        En geç Cuma gününe kadar futbolculara ödeme yapacak olan sarı-kırmızılı yönetim, bugün yapılacak olan yönetim kurulu toplantısının ardından da Fenerbahçe galibiyetinin primini açıklayacak. Fenerbahçe maçı için açıklanması planlanan prim, yönetim içerisinde bazı tartışmaları ve fikir ayrılıklarını da beraberinde getirdi.

        YÖNETİM, PRİM KONUSUNDA İKİYE BÖLÜNDÜ

        Sarı-kırmızılı yönetim kurulu üyelerinin bazıları Fenerbahçe galibiyeti için prim verilmesi gerektiği yönünde görüş bildirirken; bazıları ise Fenerbahçe maçının futbolcular için bir 'arma' mücadelesine dönüşmesi gerektiği yönünde fikir beyan etti. Yöneticilerin bazıları, futbolculara verilmesi planlanan prim konusunda; "Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi yenmesi için prime ihtiyaç yok. Durumumuz ortada, ne primi kardeşim" şeklinde çıkıştıkları belirtildi.

        AYSAL'DAN CHELSEA TARİFESİ GELECEK

        Galatasaray Yönetimi'ndeki iki farklı görüşte nasıl bir orta yol bulunacağı bugün yapılacak olan yönetim kurulu toplantısının ardından belli olacak. Prim konusunda son noktayı söyleyecek olan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal'ın galibiyet için Chelsea maçında da olduğu gibi toplam 1 milyon euroluk bir prim açıklaması bekleniyor.

        Sporx

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa