Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe fenerbahçe bursaspor maçı, fenerbahçe webo, webo galatasaray - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin Bursaspor'u 3-0 yendiği maçta takımının 3. golünü atan Kamerunlu golcü Pierre Webo, gol attığı için mutlu olduğunu söyledi.

        Webo, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, maça iyi başladıklarını ve ilk yarıda golü bulduklarını belirterek, "Yedek kulübesinde olduğum süreçte, maçın sıkıntıya girebileceğini düşünüyordum. Gol atmazsanız işler karışabilir. Fakat takım arkadaşlarım, ilk yarıda golü buldu. İkinci yarıda da taraftarımızın desteğiyle galip ayrıldık" diye konuştu.

        Gol attığı için mutlu olduğunu kaydeden Kamerunlu futbolcu, "Uzun zamandan sonra, taraftarımızın önünde, kendi stadımızda oynama fırsatı buldum. Bu benim için memnuniyet verici. Geçen hafta takıma katılmıştım. Bu akşam da gol attığım için mutluyum" ifadelerini kullandı.

        Webo, hafta sonunda Galatasaray ile oynayacakları derbi maçla ilgili soru üzerine, şunları söyledi:

        "Galatasaray maçının özel olduğunu biliyoruz. Oraya kazanmaya gideceğiz. Taraftarlarımız için bu maçın öneminin farkındayız. Onları bu akşam mutlu ettik, gelecek hafta da mutlu etmek istiyoruz. Yapmamız gerekenleri yapıp, oradan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz."

        SALİH UÇAN: "NET BİR SONUÇ ALDIK"

        Fenerbahçeli futbolcu Salih Uçan ise güzel bir maç oynandığını anlatarak, "3-0 gibi net bir sonuç aldık. Puan farkı 13 oldu. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Derbiyi de kazanmak istiyoruz" dedi.

        Ligde bu sezon ilk kez ilk 11'de sahaya çıktığına dikkati çeken Salih, şunları kaydetti:

        "Bugüne kadar çok çalıştım. Hocam bugün şans verdi. Biraz geç oldu. Bunun sebepleri var. Sezon başında ligler bittiğinde, benim için yoğun bir dönem başladı. Bu da ilk 11 veya forma giyme şansımı etkiledi."

        Salih Uçan, rakipleriyle aradaki puan farkının 13'e çıktığını ve taraftarlarının şampiyonluk şarkıları söylemesinin normal olduğunu dile getirdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa