Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Trabzonspor Olcan Adın, Olcan Adın sözleşme - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor, kaleci Onur’dan sonra hakkında bir çok transfer haberi çıkan Olcan Adın ile de sezon sonunda masaya oturarak, uzun soluklu bir sözleşme imzalamayı hedefliyor.

        Trabzonspor, sezon sonunda teklif gelmesi beklenen yerli oyuncularla tekrar masaya oturacak. İlk olarak takımda kiralık olarak forma giyen Özer Hurmacı’nın bonservisini Kasımpaşa’dan almak için girişimlerde bulunacak olan yönetim, takımda 1461 Trabzon'dan kiralık olarak alınan Yusuf Erdoğan’a da imza attıracak. Adı sık sık İstanbul takımları ile anılmaya başlayan Olcan Adın ile de masaya oturmaya hazırlanan bordo-mavili yöneticiler, Onur Recep Kıvrak da olduğu gibi bu futbolcuya da bir iyileştirme yapıp, uzun soluklu sözleşme imzalamak istiyor. 31 Mayıs 2015’e kadar sözleşmesi bulunan Olcan Adın’ın da bu teklife sıcak bakması bekleniyor.

        MALOUDA HIRS YAPTI

        Trabzonspor’un Fransız futbolcusu Florent Malouda’nın son haftalarda kendisine yönelik eleştirilerden dolayı oldukça üzgün olduğu öğrenildi. Malouda’nın teknik sorumlu Hami Mandıralı’dan, bir şans isteyerek, “Bugüne kadar oynadığım her takımda iyi izler bıraktım. Trabzon’da güzel bir iz bırakmak istiyorum. Zaten Trabzon’a geliş amacım buradaki misyona hizmet etmek ve konulan hedeflere ulaşmada katkı sağlamaktı. Bundan sonraki süreçte hem kendi kariyerime hem de Trabzonspor’da bana güvenenlere yakışır futbol oynayacağım” diyeceği öğrenildi.

        GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HAZIRLIKLARI YARIN BAŞLIYOR

        Trabzonspor, Elazığspor beraberliğinin ardından yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başlayacak. Bamba dışındaki sakat oyuncuların, iyileşmesiyle uzun bir aradan sonra tam kadro olarak çalışacak olan bordo-mavili takımda ciddi bir forma rekabeti yaşanacak. Özellikle Olcan’ın gelişi ile kulübeye dönecek olan Şahin ve Henrique’ye formayı kaptıran Emre Güral, Hami Mandıralı’nın gözüne girmek için hırs yaptı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa