Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Michael Eneramo, Michael Eneramo Karabük Beşiktaş - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR/Kartal YİĞİT

        1-0 mağlup olunan Kardemir Karabük maçıyla şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Beşiktaş’ta bu karşılaşmanın farklı bir boyutu daha vardı... O da Kartal’ın devre arasında Karabük’e kiraladığı Michael Eneramo’nun alkış toplayan futboluydu. Hırslı ve istekli oyununu 90. dakikada attığı golle süsleyen Nijeryalı forvetin bu performansı, eski takım arkadaşlarını da şaşırttı. Maç sonu soyunma odasında Eneramo’yu değerlendiren Siyah-Beyazlılar, “Eneramo 90 dakika çok istekli oynadı. Hırslıydı ve son anda attığı golle de takımına galibiyet kazandırdı. Adeta kendini parçaladı. Bizde böyle değildi” dedi.

        BİLİC: GÜÇLÜ BİR FORVET

        O sırada bu konuşmalara şahit olan teknik direktör Slaven Bilic ise öğrencilerine Eneramo’nun performansı hakkındaki görüşlerini söyledi. Nijeryalı’nın futbolu için ‘profesyonellik’ yorumunu yapan Hırvat hocanın, “Eneramo güçlü bir forvet. Fiziğini iyi kullanabilen bir oyuncu. Böyle oynaması çok doğal. Biz çok fırsat vermedik. Verdiğimiz de de golünü attı zaten.” dediği öğrenildi.

        VE FERNANDES DÖNDÜ

        Dizindeki problem nedeniyle Portekiz’e giden ve kendi doktoruna muayene olan Fernandes, sonuda döndü. Dün sabah Nevzat Demir Tesisleri’ne gelen yıldız futbolcu, Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen’le bir görüşme yaptı. Fernandes’in bu toplantıda Özen’e ameliyat hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa