Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Frank De Boer, Sneijder'ı Ajax'a çağırdı - Galatasaray Haberleri

        Hollanda devi Ajax'ın teknik direktörü Frank De Boer, Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder'in takıma dönmesini arzuladığını söyledi.

        Ajax'ın eski yıldızların eksikliğini hissettiği ve bu oyuncuların takıma dönme ihtimalleri üzerine yönetimle durum değerlendirmesi yaptıklarını ifade eden genç teknik adam Wesley Sneijder ile birlikte Rafael Van Der Vaart ve Klaas Jan Huntelaar'ın da dönmesini istedi.

        Hollandalı yaptığı açıklamada, "Belki yakın bir zamanda olmayabilir ama yönetimle bazı eski kahramanlarımızın takıma dönme olasıkları üzerine konuştuk. Van Der Vaart hücumda bizim için harika bir forvet, Sneijder de sol kanatta fantastik olurdu. Takım için büyük işler yapabilirlerdi. Tabiki eski oyuncularımızın gelmesini istiyoruz. Klaas Jan Huntelaar'ın da dönmesi mükemmel olurdu" ifadelerini kullandı.

        Alt yapısından yetiştiği Ajax formasıyla 175 maça çıkan Wesley Sneijder, 54 kez gol sevinci yaşadı. Galatasaraylı yıldız, 2007/08 sezonunda Ajax'ta gösterdiği başarlı performansın ardından 27 milyon euro bedelle Real Madrid'in yolunu tutmuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa