Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş karabükspor beşiktaş maçı, beşiktaş sakatlık, dany sakatlık, oğuzhan sakatlık - Beşiktaş Haberleri

        Kardemir Karabükspor'a kiralık gönderdiği Eneramo'dan yediği son dakika golü ile 1-0 yenilen Beşiktaş, Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı.

        Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.

        Dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması yapan futbolcular, idmana ısınma koşularıyla başladı. Koşu sonrası dünkü maçta forma giyen oyuncular antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular pas ve 5'e 2 çalışmalarıyla idmana devam etti. Minik kale maç sonrası yapılan şut çalışmasıyla antrenman sona erdi.

        Çalışmaya sezonu kapatan Tomas Sivok, Filip Holosko ve Manuel Fernandes ile tedavi olan Ersan, Oğuzhan, Dany ve izinli olan Tolga, Cenk, Mustafa , Olcay ve Jermaine Jones katılmadı. Salon çalışmalarını tamamlayan Gökhan Töre pazartesi gününden itibaren saha çalışmalarına başlayacak.

        DANY'DE YİNE YIRTIK VAR, OĞUZHAN'DA ÖDEM OLUŞTU

        Kardemir Karbükspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Oğuzhan Özyakup'un bu sabah MR'ı çekildi. MR sonucuna göre sağ aduktor kas grubunda zorlanmaya bağlı ödem tespit edildi. Aynı maçta sol ayak bileği burkulan Dany Nounkeu'da ise kısmi yırtık olduğu belirlendi.

        Her iki futbolcunun da tedavilerine başlandı. Yarını izinli geçirecek siyah beyazlılar, Kayserispor maçı hazırlıklarına 31 Mart Pazartesi günü saat 17:00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa