Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig MKE Ankaragücü Ankaragücü transfer yasağı, TFF transfer yasağı, Ankaragücü transfer - MKE Ankaragücü Haberleri

        Ankaragücü Kulübü'nden yapılan açıklamada, "transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Ankaragücü, Balıkesirspor'dan stoper Serhat Akyüz ve Kayseri Erciyesspor'dan defans oyuncusu Erhan Güven ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı" denildi.

        Açıklamada, başkan Mehmet Yiğiner'in Beştepe Tesisleri'ndeki imza töreninde, "Yaptığımız yeni transferlerle kadromuzu daha da güçlendirdik. İkinci devre daha zorlu bir mücadele bizi bekliyor. Süper Lig tecrübesi olan deneyimli futbolcuları takımımıza kazandırarak eksikliklerimizi giderip, şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz" ifadeleri de yer aldı.

        Futbolcular ise Ankaragücü'ne geldikleri için mutlu olduklarını ve yeni takımlarını layık olduğu yerlere taşımak için çalışacaklarını ifade ettiler.

        YASAK KALDIRMA GİRİŞİMLERİ

        Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Fatih Mert, 25 Ocak Cumartesi günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi transfer yasağını kaldıracaklarını söyledi.

        TFF'nin eski futbolcuları Muhammet Türkmen ve Ergin Keleş'in alacakları nedeniyle kulübe 2. kez yasak getirdiğini hatırlatan Mert, bütün gayretlerine karşın oyuncularla uzlaşamadıklarını, problemi alacakların tamamını ödeyerek çözeceklerini kaydetti.

        Başkan Yiğiner'in 24 Ocak Cuma gününe kadar yasağı kaldıracağını belirten Fatih Mert, "Cumartesi günü yapacağımız olağanüstü kongre öncesi transfer yasağını kaldıracağız. 2. kez transfer yasağını kaldırarak genel kurula gideceğiz. Başkanımız Mehmet Yiğiner daha önce yaptıği gibi yine bu problemi çözecek" diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa