Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Fenerbahçe maçının ardından önemli açıklamalar yaptı... - Kasımpaşa Haberleri

        Şota Arveladze şunları söyledi:

        "Zor tabii. 1-0 ve 2-1'i bulduk. Ama maçı bitirmemiz gerekiyordu. Fenerbahçe maçı bırakmayacaktı tabii ki. Maaselef olmadı. Basit bir gol yedik. Futbolcularımı performanslarından dolayı tebrik etmek istedim. Ama sonuç almayınca olmuyor. Üzgünüz. Fenerbahçe'ye başarılar."

        BASIN TOPLANTISI

        Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe'ye 90+3. dakikada yediği golle 3-2 mağlup olan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Şota Arveladze, üzgün olduklarını söyledi.

        Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Arveladze, 2-1 öndeyken çok pozisyon bulduklarını belirterek, "Çok gol oldu. Maalesef 2-1'den sonra gol bulamadık. 2-3 net pozisyonumuz var. Yakaladığımız pozisyonları atamayınca Fenerbahçe'yi oyunda tuttuk. Maç 3-1'e gelseydi farklı olurdu. Fenerbahçe'nin frikiklerde ve kornerlerde etkili olduğunu biliyorduk ve buna iyi önlem aldık. Önemli olan sonuçtu. Üzgünüz" diye konuştu.

        Hakemin yönetiminden mutlu olmadığını aktaran Gürcü teknik adam, tribünlerin boş olmasının sebebinin ise maçın pazartesi günü oynanması olduğunu dile getirdi. Kasımpaşalı futbolcular Scarione ile Castro ise üzgün olduklarını ve maçı kazanmayı hak etmelerine rağmen kaybettiklerini ifade etti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa