Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig MKE Ankaragücü PTT 1. Lig ekiplerinden Ankaragücü, eski başkan Ahmet Gökçek dönemindeki Klukowski transferinden dolayı sıkıntılı günler geçiriyor - MKE Ankaragücü Haberleri

        Ankaragücü Kulübü Eski Başkanı Ahmet Gökçek, 19.08.2010 tarihinde transfer ettiği 29 yaşındaki Kanadalı Michael Klukowski ile 3 yıllığına anlaşmış ve 7 ay sonra ise, 125 bin Euro karşılığında sözleşmesini karşılıklı olarak fesih etmişti. Ancak, Ahmet Gökçek yönetimi Klukowski ile yaptıkları anlaşmaya uymayarak futbolcunun 125 Bin euro alacağını ödemediği FIFA'dan gelen yazıyla ortaya çıktı.

        Parasını alamayan Michael Klukowski, alacakları için FIFA'ya gitti. FIFA disiplin kurulu futbolcuyu haklı bularak, Nisan 2011 tarihinden bugüne kadar ödenmeyen 125 Bin Euro'nun faiz ve avukat masraflarıyla birlikte 650 Bin Euro olarak futbolcuya ödenmesine karar verdi.

        Ahmet Gökçek yönetimi Yargıtayın 24.08.2011 tarihindeki kararı sonrasında kulüpten ayrılmıştı. Ahmet Gökçek görevden ayrılmadan 5 ay önce Klukowski ile karşılıklı anlaşarak Fesih ettiği sözleşmenin şartlarına uymaması, Ankaragücü'nün başına bela oldu. FIFA'da kara listede olan Ankaragücü Kulübü'ne futbolcunun alacağı ile ilgili bir yazı gönderildi. Gelen yazıda futbolcunun 650 bin euro olan alacağının 130 bin Euro'sunu 18 Mart pazartesi günü hesap numarasına yatırılması ile ilgili ikazda bulundu. Yatmaması halinde ise Ankaragücü daha önce 3 defa puan silme cezasından kurtulmuştu. Bu sefer kurtulma şansı kalmayan Ankaragücü'nün 130 bin Euro'yu yatırmaması halinde kesin olarak 6 puanı silinecek. Dönemin Başkanı Ahmet Gökçek'in görevde iken ödemediği 125 bin Euro, Ankaragücü'nün başına bela olmuş oldu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa