Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya İspanya Ligi'nde arka arkaya son 12 maçını kazanan Barcelona, Real Sociedad deplasmanında 2-0 önde olduğu maçı kaybetti - Futbol Haberleri

        La Liga'da 20. hafta maçında Real Sociedad ile Barcelona karşı karşıya geldi. Anoeta Stadı'nda oynanan karşılaşmada gülen taraf 3-2'lik skorla ev sahibi Real Sociedad oldu. Real Sociedad geride olduğu maçın 41. dakikasında Chori Castro, 63. dakikasında ise Javier Mascherano'nun ters vuruşuyla 2-2'lik beraberliği yakaladı. 90. dakikada ise Imanol Agirretxe'nin golü Real Sociedad'a önemli bir galibiyet getirdi. Barcelona'nın gollerini ise 7. dakikada Lionel Messi ve 25. dakikada Pedro kaydetti. Öte yandan Gerard Pique 56. dakikada iki sarı kartla oyun dışında kaldı.

        12 MAÇLIK SERİ BİTTİ

        Ligde son olarak 7 Ekim 2012 tarihinde Real Madrid ile oynadığı maçtan beraberlikle ayrılan Barcelona 12 maçlık galibiyet serisinin ardından puan kaybetmiş oldu. Ayrıca21 Nisan 2012 tarihinde Real Madrid'e Nou Camp'ta 2-1 mağlup olan Barcelona bu tarihiten sonra ilk kez bir lig maçından mağlubiyetle ayrıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa