Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan Sneijder'e sert tepki... - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Galatasaray'da Wesley Sneijder'in transferi konusunda bekleyiş sürerken, sarı-kırmızılı ekibin kaleci antrenörü Claudio Taffarel'den de açıklama geldi. İtalya'nın etkili gazetesi "La Gazzetta dello Sport" ile söyleşi yapan Taffarel "Wesley Sneijder gelsin ama tatile değil. Burası tatil yapılacak bir lig değil. Burayı Arap Ligi mi sanıyor" şeklinde sert konuştu.

        "GELSİN AMA TATİLE DEĞİL"

        Brezilyalı antrenör şunları söyledi: "Galatasaray olarak Wesley'yi bekliyoruz ama tatile değil. Şu anda ne olacağını kimse bilmiyor. Fatih Terim'in onu istemediği şeklindeki haberler kesinlikle doğru değil. Wesley gibi bir oyuncunuz olursa sahada çok şeyi değiştirebilirsiniz. Özellikle Başkan Ünal Aysal, Wesley Sneijder'i çok istiyor. Buraya gelmek Wesley için de iyi bir fırsat olur. Camia büyük, taraftarlar ve atmosfer harika, aynı zamanda da Şampiyonlar Ligi'nde oynama şansı... Bunun yanı sıra İstanbul harika bir şehir, Galatasaray da harika bir kulüp. İnsana kendisini iyi hissettirir. Fakat Wesley burayı Arap ülkesi, ligi de tatil yapılan Arap Ligi sanmasın."

        İDMANA ALINMADI

        Öte yandan Galatasaray'a hala cevap vermeyen Wesley Sneijder, Inter'de artık resmen "istenmeyen adam" ilan edildi. Başkan Massimo Moratti'nin "Artık bir karar versin ve bu iş uzamasın" açıklamasından sonra, Hollandalı futbolcu bugün Inter'in idmanına alınmadı. Ayrıca Bologna maçının kadrosunda da yer almadı.

        "ALİ GÜVEN İLE BULUŞTU"

        Bu arada Galatasaray'ın Inter ile yaptığı protokolün bitmesine saatler kala, kulüp adına transfer görüşmelerini yürüten menajer Ali Güven ile gün içinde karar vermesi beklenen Wesley Sneijder'in, Milano'da gizlice bir araya geldiği öne sürüldü. SkySport İtalya'da "Sonsuz destan devam ediyor. Halen ortada bir karar yok. Bugün Sneijder'in karar vermesini bekliyoruz ve bu kararın 'Evet' olacağını düşünüyoruz. Dün menajer Ali Güven, Milano'daydı ve Sneijder'in evinin yakınlarındaki bir otelde kendine yer ayırttı. Sneijder ile de gizlice buluştu" diye yazdı.

        "SIKINTI OCAK AYI MAAŞI MI!"

        Wesley Sneijder'ın süren sessizliği ve Galatasaray'ın faksla kendisine ilettiği sözleşmeye henüz yanıt vermemesi için de önemli bir iddia ortaya atıldı. İtalyanlara göre Hollandalı yıldız, ocak ayı maaşı için Inter ile pazarlıkta. Interli futbolcu ocak ayı için geçerli olan maaşını ayrılırken kulübünden almak istiyor: Milano ekibi ise buna yanaşmıyor. Galatasaray'ın da Sneijder'e sunduğu teklifte maaşı için başlangıç tarihi 1 Şubat 2013. Inter ile son günlerde yaşanan bu sıkı pazarlığın Sneijder cephesinde moralleri bozduğu belirtilirken transferin sıkışmasında ana sebebin bu olduğu öne sürülüyor. Hollandalı yıldız Inter'den senelik 6 milyon Euro kazanıyor.

        "ABD'YE GİDEBİLİR"

        İtalyan basınında Sneijder ile ilgili yeni iddialar da ortaya atılıyor. Hollandalı futbolcunun; İngiltere ve Almanya'den teklif beklediği için Galatasaray'a henüz "Evet" demediği ancak bu önerilerin gelmemesi nedeniyle de üzüldüğü belirtildi. Bir diğer iddia da; eğer beklediği teklifler gelmezse Sneijder'in, eşinin iş gereği sık sık gittiği Los Angeles'ta futbol hayatına devam edeceği.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa