Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mehmet Çoğum Konyaspor'da! - Futbol Haberleri

        Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, kulüp başkan yardımcısı Muammer Bingöl, futbol şubesi sorumlusu Mustafa Düzkaya, kulüp basın sözcüsü Ramazan Özer ve transfer komitesi üyesi Kemal Güven de katıldı.

        Konyaspor'un başarılı olması için transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüttüklerini ifade eden Mustafa Düzkaya, şunları kaydetti:

        ''Takımımıza faydası olacağına inandığımız isimlerle sözleşme imzalamaya devam ediyoruz. Caner Altın'ın ardından geçen yıllarda Ümit Milli Takım'a hizmet etmiş bir başka isim Mehmet Çoğum'u da kadromuza kattık. Kulübümüz için hayırlı olsun. Mehmet Çoğum'un Konyaspor'da başarılı olacağına inanıyoruz.''

        Konyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Mehmet Çoğum da, ''Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kendi adıma iyi bir tercih yaptığıma inanıyorum. Gaziantepspor'dan yeni bir hedef ve tercih için ayrıldım. Bu konuda da doğru bir karar verdiğime inanıyorum. İnşallah Konyaspor formasıyla daha başarılı olurum'' dedi. A.A.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa