Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Denizlispor 10 futbolcu alacak! - Futbol Haberleri

        Kulübün resmi internet sitesinden yazılı bir açıklama yapan İpek, transfer çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ve kimsenin endişeye kapılmaması gerektiğini belirterek, transferdeki sessizliklerinin kısa bir süre sonra bozulacağını söyledi. Geçen sezon takımda olan bazı oyuncularla yollarını ayırdıklarını belirten İpek açıklamasında şu cümlelere yer verdi: "Daha iyi oyunculara kadromuzda köklü bir revizyona gidiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Transferde geç kalmadık. 23 Haziran'da genç oyuncularımız tesislerde kampa girecek. Bu oyuncularımızı değerlendireceğiz. Geçen sezon kadromuza Güray, Burak, Çağlar ve Engin gibi birçok genç oyuncu kazandırdık. Yeni sezonda da ilk etapta gençleri değerlendireceğiz. Kamp döneminin ardından eksik bölgelerde nokta transfer yapacağız"

        Açıklamasında, yurt içi ve yurt dışında takip ettikleri 10 futbolcu olduğunu ve bu oyuncularla görüşmelerin sürdüğünü belirten İpek, "Önümüzde ki günlerde bu futbolcular ile sözleşme imzalayacağız. Amacımız, 2008-2009 sezonunu geçtiğimiz sezondan daha iyi bir yerde tamamlamak. Bunun için de en iyi takımı kuracağız" dedi.

        Denizlispor Kulübü'nün sokağa atılacak bir lirası dahi olmadığını vurgulayan Ali İpek, "Bu yüzden ince eleyip sık dokuyoruz. Her kuruşu düşünerek harcıyoruz. Transfer edeceğimiz futbolcular Denizlisporumuzun geleceğini belirleyecek. Bu yüzden kimse karamsarlığa kapılmasın" diye konuştu.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa