Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig "Zambia'daki sahalar bizimkinden iyi!" - Futbol Haberleri

        Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun, maçlarını oynadıkları 4 Eylül Stadyumu'nun zeminin, statta yapılan bir programın ardından çok kötü hale geldiğini belirterek, ''Şu anda stat berbat durumda, zemin yanmış, çukurlar oluşmuş'' dedi.

        Bülent Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre sonra Sivasspor'a devredilecek olan 4 Eylül Stadyumu'nun hafta sonu bir firma tarafından, çocuklara yönelik olarak düzenlenen eğlence programı için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce 30 bin YTL'ye kiraya verildiğini söyledi.

        Yapılan programın ardından stadın zemininin çok kötü bir hale geldiğini ifade eden Uygun, ''Geçen sene bu stadın çimi için 400 bin YTL verildi. Şimdi ise saha adeta patates tarlasına döndü'' dedi.

        Düzenlenen programın 4 Eylül Stadyumu'nun yanındaki dış sahada da yapılabileceğini savunan Uygun, ''Madem öyle bir şey yapılacak git PAF takımının oynadığı sahada yap. Her yerde o şekilde yapılıyor. Şu anda stat berbat durumda, mahvolmuş. Zemin yanmış, çukurlar oluşmuş. Zambia'daki sahalar bile bu kadar kötü değil'' diye konuştu.

        Uygun, konuyla ilgili Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'ı aradığını, Atalay'ın kendisine, bütün imkanları seferber edeceklerini, stadın devir işlemlerini de bir an önce yapıp gereken bütün desteği de vereceklerini söylediğini belirtti.

        Stadın İnter Toto Kupası'na yetişmeme ihtimalinin bulunduğunu da bildiren Uygun, ''Yetişmezse karşılaşmayı İstanbul'da oynayacağız'' dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa