Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Gökhan Güleç süre istedi - Futbol Haberleri

        Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Evsel Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapılan görüşmelerde Gökhan ile parasal konuda tam anlaşmaya varamadıklarını belirtti.

        Gökhan'a verebilecekleri son ücreti söylediklerini ifade eden Yılmaz, ''Maalesef görüşmelerde ortak bir zeminde bulunamadık. Gökhan, düşünmek için süre istedi. Eğer önerimizi kabul ederse Gökhan Bursasporlu olacak'' dedi.

        Yılmaz, görüştükleri yabancı oyuncuların da iki hafta içinde Bursa'ya geleceğini sözlerine ekledi.

        BURSASPOR YÖNETİMİ YENİDEN YAPILANIYOR

        Bursaspor yönetimi, istifa eden 3 yöneticinin ardından, yeni sezon öncesi yeniden yapılanacak.

        Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Evsel Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nedim Çelik, Serkan Sabuncuoğlu ve Hüseyin Şahin'in istifalarının ilk yönetim kurulunda kabul edileceğini, bu kişilerin yerine yedek listeden ilk 3 ismi davet edeceklerini söyledi.

        İstifanın tek taraflı olduğunu, saygı göstermekten başka çarelerinin bulunmadığını ifade eden Yılmaz, ''Arkadaşlarımız böyle uygun görmüşler. İlk toplantıda istifaları kabul edip, yedek listedeki ilk 3 isme davetiye göndereceğiz'' dedi.

        Yılmaz, yönetime davet edecekleri isimlerden kulübe mali destek de talep edeceklerini vurgulayarak, ''Talebimiz olacak ama yaptırım gücümüz yok. Ayrıca sezon öncesi, yeni arkadaşlarımızın da katılmasının ardından yeniden yapılanmaya gideceğiz. Görev dağılımını yeniden yapacağız'' diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa