Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor'da transfer durmuyor - Futbol Haberleri

        Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan imza töreninde genç oyuncularla 5'er yıllık sözleşme imzalandı.

        İmza töreninde konuşan yönetim kurulu üyesi Şener Pul, bordo-mavili takımı yeniden yapılandırma süreci içinde daha önce 4 genç oyuncuyu kadrolarına dahil ettiklerini anımsatarak, ''Bugün de 2 genç arkadaşımızı kulübümüze dahil ediyoruz. Bu arkadaşlarımızı birçok kulüp Pazarspor'dan istedi. Fakat Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın'ın da katkılarıyla bu iki genci Trabzonspor'a kazandırdık'' dedi.

        Milli takımların genç futbolcuların yetişmesiyle ortaya çıkan takımlar olduğunu kaydeden Pul, ''Biz her aldığımız genç oyuncuyu ileride milli takımda görmek istiyoruz. Umut ediyoruz ki oraya kadar çıkacaklar. Taşıyacakları formanın ağırlığını biliyorlar. Transferin hayırlı olmasını diliyoruz'' diye konuştu.

        Abdulaziz Solmaz ise transferinde emeği geçen Pazarspor Kulübü Başkanı Hüseyin Yangın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, ''Formanın ağırlığını biliyoruz. Bunun için elimden geleni yapacağım. İnşallah hem kendim hem Trabzonspor Kulübü adına bu transfer hayırlı olur'' dedi.

        Eren Görür ise Trabzonspor gibi bir kulüp ile anlaşmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, ''En iyi şekilde bu kulübe hizmet etmek istiyorum. Bunun için var gücümüzle çalışacağım'' diye konuştu.

        Abdulaziz ve Eren'in imzalarıyla bordo-mavililer, gelecek sezon öncesi 16 oyuncuyla basın huzurunda sözleşme imzalamış oldu.

        A.A.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa