Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig "Aziz Yıldırım düşmanım bile olamaz!" - Futbol Haberleri

        Futbol Federasyonu Eski Yönetim Kurulu üyesi Tahir Kıran Fenerbahçe'nin internet sitesinden yayınladığı "Tahir Kıran F.Bahçe taraftarına koyun benzetmesi yaptı" şeklindeki açıklamalara tepki gösterdi ve "Koyun 'olmayı kendine yakıştırmayan kişi veya kişileri Fenerbahçe Spor Kulübünden kimlerin şahsi menfaati olduğunu, kimlerin bu kulübün çatısı altına girdikten sonra hayatının değiştiğini araştırmaya davet ediyorum. Ancak bilmelerinde fayda var ki, gerçek bilgilere ulaştıktan sonra bu kişilerin benden özür dilemelerine de izin vermeyeceğim" dedi. Tahir Kıran Aziz Yıldırım hakkında ise "Aziz Yıldırım ile husumetim yok; zira o benim düşmanım bile olamaz" dedi.

        www.tahirkiran.com adlı internet sitesinden Fenerbahçe yönetimine tepkisini gösteren Tahir Kıran bir tekzip metni yayınlarken Fenerbahçe taraftarına da mesaj gönderdi ve "Benim için gerçek taraftar sorgulayan taraftardır. Taraftarı olduğu, aidat ödediği, gönül verdiği kulübün nasıl yönetildiğini bilmeyen, yaşanan başarısızlıkların sebeplerini sorgulamayan, bunların sorumlularının hesap vermesini sağlamak için girişimde bulunmayan taraftar "taraftar" değil, olsa olsa durumu boş gözlerle izleyen sessiz çoğunluğun etkisiz bir elemanıdır" ifadelerini kullandı. Tahir Kıran'ın kendi internet sitesinde yayınladığı tekzip metni şöyle: "Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesi olan www.fenerbahce.org adresindeki internet sitesinde " TARAFTARA HAKARET ETMEYE ÇALIŞMAK" başlığı altında şahsıma hakaret içeren bir yazı yayınlanmıştır. Bu yazı, gerçekleri kendi yarattığı sahte sis perdesi ardına saklamaya çalışarak prim yapmaya çalışan, bu arada da hakaret etmeyi alışkanlık haline getiren bir zihniyetin ürünüdür. Tahir KIRAN adını bu kadar rahat telaffuz ederek her türlü saldırının konusu yapmayı adet haline getiren bu zihniyet, Tahir KIRAN’ın kim olduğunu da, şimdi arkasına saklandıkları büyük Fenerbahçe camiasına bunca yıldır verdiği maddi - manevi desteği de aslında çok iyi bilmelerine rağmen, az önce belirttiğimiz "sahte sis" kümesini yaratarak kendi yanlışlarının ortaya çıkmasını engellemeye çalışmakta, bu suretle de güneşi balçıkla sıvayabileceklerine inanmaktadırlar. Bu talihsiz çabalara da, bu anlamsız tartışmalara da gereken cevabı tarih verecektir. Zira ben böylesi çirkin bir üsluba aynı çirkinlikte cevap verebilecek yetiye ne yazık ki sahip değilim. İnternet ortamında yapılan saldırıların yayılma hızını hesaplayarak bunu fütursuzca kaleme alan kişilerin, bu yazının altına "Fenerbahçe Spor Kulübü" yazmaya dahi hakları olmadığını düşünüyorum. Keza buradaki bütün kavga aslında kendi şahsi menfaatlerinin zarar görmesini önleyebilmektir Fenerbahçe Spor Kulübü şanlı geçmişiyle bu yolda kullanılmaktadır.

        Beni canlı radyo programında provoke eden kişinin sebep olduğu kargaşa anında kendime hakim olamayarak gerçek yüzümü göstermekle itham eden bu yazının tarihi yanılgısı benim bu sözleri bir anlık öfkeyle söylediğime olan inançlarıdır. Zira;

        • Benim için gerçek taraftar sorgulayan taraftardır. Taraftarı olduğu, aidat ödediği, gönül verdiği kulübün nasıl yönetildiğini bilmeyen, yaşanan başarısızlıkların sebeplerini sorgulamayan, bunların sorumlularının hesap vermesini sağlamak için girişimde bulunmayan taraftar "taraftar" değil, olsa olsa durumu boş gözlerle izleyen sessiz çoğunluğun etkisiz bir elemanıdır.

        • "Koyun "olmayı kendine yakıştırmayan kişi veya kişileri Fenerbahçe Spor Kulübünden kimlerin şahsi menfaati olduğunu, kimlerin bu kulübün çatısı altına girdikten sonra hayatının değiştiğini araştırmaya davet ediyorum. Ancak bilmelerinde fayda var ki, gerçek bilgilere ulaştıktan sonra bu kişilerin benden özür dilemelerine de izin vermeyeceğim.

        Beni Fenerbahçe Kulübünü kendi çıkarları uğruna kullanmakla itham edenlerin bu şanlı kulübün kanatları altına girmeden önce ve sonraki hayatlarını gözden geçirmelerini, bununla da kalmayıp bu gerçekleri tüm kamuoyuna gösterebilecek cesarete sahip olmalarını dilerim. Ancak bu mümkün olmayacağındandır ki, onları tarihin yargılayacağına ve hakkettikleri cezayı da unutulmak ve lanetle anılmak olarak kendilerine vereceğine gönülden inanıyorum. Bu inancımdır ki beni, komplolar, Bizans oyunları ve entrikalarla kulüp üyeliğime son verilmesini sağlayan kişiler aleyhine yargı yoluna gitmekten dahi alıkoymuştur. Zira ben, gönül verdiğim kulübüme bir yargı kararıyla değil karanlıkların aydınlandığı gün alkışlarla gireceğim.

        Netice itibariyle ben, bu yazıyı yazanların duygularını yazıda belirtilenin aksine çok iyi anlıyorum. Ancak yüce kamuoyu vicdanına hitap ederek şunu belirtmek istiyorum ki ben Tahir KIRAN;

        - FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNE OLAN SEVGİMİ TARTIŞMAK YETKİSİNİ KİMSEYE VERMEDİM. BUNU POLEMİK MALZEMESİ YAPMAK HİÇ KİMSENİN HADDİ DEĞİLDİR.

        - BEN HİÇBİR ZAMAN FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNDEN ŞAHSİ MENFAAT ELDE ETMEYE ÇALIŞMADIM. BEN BUNU YAPMAYACAK VARİYETE DE, MANEVİYATA DA FAZLASIYLA SAHİBİM.

        - BİR DÖNEM ÜYESİ OLMAKTAN GURUR DUYDUĞUM TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU YÖNETİM KURULU, TARAFSIZLIĞI DÜRÜSTLÜĞÜ İLKE EDİNEN BİR YÖNETİM OLDUĞU GİBİ; DEĞİL Kİ GÖNÜL VERDİĞİM KULÜBÜM FENERBAHÇE, HİÇBİR SPOR KULÜBÜNÜN UĞRADIĞI BİR HAKSIZLIĞIN ALTINDA BENİM İMZAM OLMADI, OLMAYACAK. YÖNETİMDE OLDUĞUM DÖNEMDE FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNÜN HAKSIZLIĞA UĞRADIĞINI İDDİA EDENLERİN BU KONU İLE İLGİLİ NASIL BİR YASAL GİRİŞİM YAPTIKLARINI VE ALDIKLARI NETİCELERİ DE AYNEN BU İDDİALARI GİBİ KAMUOYUNA AÇIKLAMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUKLARINI İHTAR ETMEYİ GÖREV ADDEDİYORUM.

        - BENİ TÜM CAMİAYA BU ŞEKİLDE "HAİN"OLARAK LANSE ETMEYE , HEDEF GÖSTERMEYE ÇALIŞANLARI TARİH BİLE AFFETMEYECEK.

        - BENİM AZİZ YILDIRIM İLE HİÇBİR HUSUMETİM YOK; ZİRA KENDİSİ BENİM DÜŞMANIM BİLE OLAMAZ.

        "F.BAHÇE'DEN TAHİR KIRAN'A SERT TEPKİ!" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

        TAHİR KIRAN'IN BU SÖZLERİ FİTİLİ ATEŞLEDİ! TIKLAYIN

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa