Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Şampiyonası Atalay'dan Terim'e destek! - Futbol Haberleri

        Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e kaybettiği zamanlarda sahip çıkmak gerektiğini belirterek, "Bütün futbolcularımıza, hocamıza şansımız devam ederken, hala daha kazanılmamış 2 maçımız varken, 6 puan bizi beklerken sonuna kadar destek olmamız gerektiğini düşünüyorum" dedi.

        TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu toplantısına katılmak üzere Meclis'e gelen Gençlik ve Spor Genel Müdürü Atalay, A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarın oynayacağı İsviçre maçıyla ilgili mesajlar verdi. Final deyince akla sadece şampiyonluk maçlarının gelmemesi gerektiğini belirten Atalay, bazen böyle maçların da final niteliği taşıdığını kaydetti. İsviçre maçının Türkiye'nin devam edip etmeme maçı olduğuna işaret eden Atalay, yenilen takımın turnuvaya veda edeceğine dikkat çekti. Bu takımlardan birinin ev sahibi İsviçre, diğerinin ise Avrupa'nın yeni gözdesi Türkiye olduğunu ifade eden Atalay, "Gerçekten zor bir maç olacak. Ev sahibi iki takımın maçı olacak çünkü bizim İsviçre kadar seyircimiz var. İnanıyorum ki milli takımımız bu maçta gerekeni yapacak, maçı kazanacak ve yoluna devam edecek. İsviçre için de üzülmekten başka elimizden bir şey gelmez" diye konuştu.

        Atalay, Portekiz maçının ardından Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'e yapılan sert eleştirileri haksız bulduğunu söyledi. Hocaların her zaman eleştirildiğine işaret eden Atalay, başarılı olduklarında 'helal olsun' denilerek tebrik edildiklerini, mağlup olunduğunda ise eleştiri aldıklarını söyledi. Atalay şöyle konuştu:

        "Fatih Terim bizim Fatih Terimimiz. Çok büyük başarılara imza atmış, çok büyük bir hoca. Onun da kaybedeceği zamanlar olur. O zamanlarda da sahip çıkmak lazım. Ben bütün futbolcularımıza, hocamıza turnuva devam ederken, şansımız devam ederken, hala daha kazanılmamış 2 maçımız varken, 6 puan bizi beklerken sonuna kadar destek olmamız gerektiğini düşünüyorum. Daha sonra bunların kritiği yapılır, ama şu aşamada daha çok moral verecek şeylerin söylenmesinde yarar var diye düşünüyorum."

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa