Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Orduspor'da kaos büyüyor - Futbol Haberleri

        Köksal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'da cuma günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi adı geçen başkan adaylarıyla görüşeceklerini ve başkanlığa aday olmalarını isteyeceklerini söyledi.

        Orduspor'un içinde bulunduğu durumun düşündürücü olduğunu belirten Köksal, şöyle konuştu:

        ''Mevcut kulüp başkanı Şükrü Bodur'un aday olmayacağını açıklamasının ardından, iki defa kongre süreci yaşadık. Ancak bu kongrelerin birinde yeterli çoğunluğu sağlayamadık. İkinci kongrede ise başkan adayı çıkmadı. Durum böyle olunca da dernek divan başkanlığı görevi bana verildi. Biz de şimdi kongrenin olacağı cuma gününe kadar başkanlıkta adı geçenlerle tek tek görüşüp, bu kişilerin başkan olması için çalışacağız. Orduspor'un yaşadığı bu durumun içinden hemen çıkılmalıdır. Orduspor'un bu zor döneminde tartışmaları kişiselleştirmemek gerekiyor. Eğer Cuma günü de Orduspor'a başkan seçilmezse, üzülerek söylüyorum Orduspor'u kötü günler beklemektedir.''

        Köksal, durumun ciddiyeti nedeniyle adı geçen eski Orduspor yöneticilerinin ciddi bir şekilde adaylığı düşünmesi gerektiğini belirtti.

        Orduspor'un durumunu Vali Ali Kaban'a da anlatacaklarını kaydeden Köksal, ''Önce Sayın valimizi Orduspor konusunda bilgilendireceğiz. Ardından kendisinden fikir ve önerilerini alacağız. Kendisinin bize randevu vermesini bekliyoruz'' dedi.

        Orduspor'un şu anda yaklaşık 2.5 milyon YTL borcunun olduğunu, bu borca rağmen aday olmamasının düşündürücü olduğunu vurgulayan Köksal, ''Bu borcun belki de 10 katı borcu olan kulüplere başkan adayları çıkıyor. Bu borç ödenmeyecek bir miktar değil, bu nedenle bizler cuma günü başkanın seçilmesini bekliyoruz'' diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa