Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Adıyamanspor Şengün'e emanet! - Futbol Haberleri

        Adıyamanspor Kulüp Başkanı Nöyfel Bozdoğan, imza töreninde yaptığı konuşmada, Adıyamanspor'u yeni sezonda teknik direktör Hasan Şengün'ün çalıştıracağını söyledi.

        Trabzonspor'da futbol oynayan ve Samsunspor'da teknik direktörlük yapan Hasan Şengün ile bir yıllığına anlaştıklarını kaydeden Bozdoğan, şöyle konuştu: ''Futbolda dün yok, bugün var. 2007-2008 futbol sezonunu geride bıraktık. Taraftarımızın da yakından tanıdığı Türk Futbolunun unutulmaz yıldızlarından Milli Futbolcu Hasan Şengün diğer adıyla Dobi Hasan ile anlaşmaya vardık. Kendisi ekibiyle birlikte geldi. Geçtiğimiz sezon yaşadığımız şansızlıkları yaşamamak adına elimizi çabuk tuttuk. Hocamızın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımıza başlayacağız.''

        Hasan Şengün ise Adıyamanspor'un geçen sezondan daha başarılı bir sezon geçirmesi, ligden düşme korkusu yaşamaması için çaba harcayacağını belirtti.

        Adıyamanspor'un tesislerini incelediğini ve beğendiğini ifade eden Hasan Şengün, ''Adıyamanspor'da arkadaşlarımla birlikte çalışacağım. Burada başarılı olacağımıza inanıyorum. Bizim yapımızda hırs var, başarılı olmak var, kazanmak var'' diye konuştu.

        Törende açıklamaların ardından taraflar bir yıllık sözleşmeye imza attı. A.A.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa