Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bursa'dan imza şov - Futbol Haberleri

        Özlüce Tesisleri'nde antrenman sahasında düzenlenen imza töreninde konuşan Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik, yönetim olarak, ciddi katkısı olacak oyuncuları takıma kazandırdıklarını söyledi.

        Kaleci Ivankov, Mustafa Keçeli, İbrahim Öztürk ve Halil Zeybek ile başlayan imzaların devam edeceğini belirten Çelik, Denizlispor'un tecrübeli futbolcusu Yusuf Şimşek ile de prensip anlaşmasına vardıklarını ve bu futbolcunun bonservisiyle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde gerekli girişimleri başlattıklarını belirtti.

        Çelik, teknik heyetin raporu doğrultusunda güçlü bir kadro oluşturacaklarını ifade ederek, ''Bu 4 imza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah güzel bir takım kuracağız. Taraftarlarımız bu sezon bambaşka bir Bursaspor izleyecek'' dedi.

        Yabancı oyuncu transfer çalışmalarının da sürdüğüne değinen Çelik, kesin anlaşmaya vardıkları yabancı oyuncuların ise yakın bir zamanda Bursa'ya geleceğini sözlerine ekledi.

        Bursaspor'un Erzurumspor'dan transfer ettiği golcü futbolcu Halil Zeybek, yeşil-beyazlı formayı giymenin kendisi için onur olacağını söyledi.

        Çok büyük bir camiaya geldiğinin bilincinde olduğunu dile getiren genç futbolcu, ''Çok çalışıp Bursaspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim'' dedi.

        Kaleci Ivankov da, yöneticilerin kendisine ''Gelecek sezon UEFA Kupası'na katılmayı hedefliyoruz'' demeleri üzerine Bursaspor'a geldiğini bildirdi.

        Çok sayıda takımdan teklifler aldığını dikkati çeken Ivankov, ''Teklifler vardı ama en ciddi teklif Bursaspor'dan geldi. Yönetim, güçlü bir takım kurup, üst sıralara oynamayı hedefliyor. Hedefi yüksek, UEFA Kupası için mücadele edecek olan bu kadroda ben de olmak istedim. İyi işler yapmak için geldim'' diye konuştu.

        Bursaspor'un, Trabzonspor'dan transferi Mustafa Keçeli ile Altay'dan aldığı İbrahim Öztürk de yeşil-beyazlı formayı giyecekleri için çok mutlu olduklarını belirttiler.

        Konuşmaların ardından 4 futbolcu, törene gelen taraftarların tezahüratları eşliğinde kendilerini 2 artı 1 yılığına Bursaspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

        16 NUMARA TALEBİ

        Özlüce Tesisleri'nde yapılan Ivankov, Mustafa Keçeli, Halil Zeybek ve İbrahim Öztürk'ün imza töreninin ardından Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik ile görüşen taraftarlar, 16 numaralı formanın sadece taraftarlar için üretilmesini istedi.

        Geçen sezon 16 numarayı kaptan Egemen Korkmaz'ın giydiğini anımsatan taraftarlar, ''Çok sevdiğimiz Egemen, takımı para için sattı ve Trabzon'a gitti. Artık, kim olursa olsun bizim için çok önemli olan 16 numaralı forma hiçbir futbolcuya verilmesin. Takımın 12. adamı taraftarlar 16 numaralı formanın sahibi olmak istiyor'' dediler.

        Osman Çelik de konuyu yönetim kurulunda görüşeceklerini bildirdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa