Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tahir Kıran'a sert tepki! - Futbol Haberleri

        Kulübün resmi internet sitesindeki açıklamada, şu görüşlere yer verildi: "Tahir Kıran ve benzeri kişilerin şunu bilmesi gerekmektedir ki, onların 'koyun olmak' olarak algıladıkları, daha doğrusu algılayamadıkları bu bağlılık, büyük Fenerbahçe taraftarının tüm dünyaca bilinen 'Hep destek tam destek' sloganının gereğidir. Bu sadece sahada oynanan oyuna ya da sporculara veya yönetimlere verilen destek değil, kulübe ve onun duruşuna gönülden bağlılıktır. Fenerbahçe taraftarı olmayan birinin bunu anlayamaması ve verilen desteği koyunluk olarak nitelendirmesi son derece normaldir.

        Taraftara 'koyun' benzetmesi yaparak Fenerbahçe taraftarlığının ne demek olduğunu 'Hep destek tam destek'in neyi ifade ettiğini anlamayan bu ve benzeri şahısları kınamıyoruz. Kınamıyoruz, çünkü onların küçük çıkar dünyalarında hiçbir zaman kulübümüze gerçek taraftarlık bağları ile bağlı olmanın mümkün olmadığını ve olamayacağını biliyoruz.

        Tüm başkanlar, tüm yönetimler ve tüm sporcular gelip geçicidir. Kalıcı olan büyük Fenerbahçe taraftarıdır. Bu taraftar hiçbir zaman siz ve sizin gibileri içerisine almayacak, kulübünü sizin gibilerin çıkar dünyalarına alet etmeyecektir. Tüm bu beklentileriniz, çabalarınız ve çırpınışlarınız boşunadır.

        Kaldı ki, son dönemde sırf başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ile olan husumeti nedeniyle adı geçen şahsın daha önce de kulübümüzü şike yapmakla itham ettiği, taraftarlarımıza kendi internet sitesinden müşteri benzetmesi yaptığı ve hatta Futbol Federasyonu'nda görevli olduğu dönemde Fenerbahçe'nin en çok haklarının yendiğini camiamız unutmamıştır, unutmayacaktır." A.A.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa