Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor'a kombine desteği - Futbol Haberleri

        Eren, yaptığı yazılı açıklamada, Avrupa'da ve Türkiye'de aldığı başarılı sonuçlarla yalnız Karadeniz'in değil tüm Türkiye'nin haklı gururu olan, aldığı sayısız kupa ile Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Trabzonspor'un, Türk futbolu içindeki yerinin tartışılmaz olduğunu belirtti.

        Trabzon'da yıllardır futbola yoğunlaşan ilgi ve tutkunun, uluslararası başarılarla birlikte 'Trabzonspor' markasını yarattığını vurgulayan Eren, son dönemde yaşanan gelişmeler ile kulüp içindeki yeni yapılanmaların, Trabzonspor'un başarısı için her koşulda birlik ve beraberliğin şart olduğu ve Trabzonspor'un değerlerinin korunması adına maddi desteğin sağlanması gerektiği gerçeğini ortaya çıkardığını ifade etti.

        Bordo-mavililerin geçmişteki rekabet üstünlüğünü yeniden yakalayabilmesinin, aynı zamanda Türk futbolu için de acil bir gereksinim olduğunu kaydeden Eren, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

        ''Trabzon'un bir üst kimliği ve birleşme noktası olan Trabzonspor'un gücünü ve rekabet şartlarını artırmak adına başlatılan çalışmalar kapsamında Trabzonspor Kulübü'nden alınan talepte, tüm kesimlerden olduğu gibi Trabzon TSO'dan da destek istenmektedir. Taraftarlar, futbolun hem güzelliği, hem de olmazsa olmazıdır. Takımlara 'seyircisiz oynama' şeklinde ceza verilmesi, seyircinin desteğiyle takıma ne denli olumlu katkı yapılabileceğinin kanıtıdır. Şüphesiz ki, günümüz koşullarında taraftarın takımına sahip çıktığının en büyük göstergesi, kombine kartlar ve lisanslı ürün kullanımıdır. Anadolu'da devrim yaratan ve futbolumuzda İstanbul saltanatına son veren takımımız, yalnız bölgemizde değil, yurt içi ve yurt dışında milyonlarca taraftara sahiptir ve arkasında düşünülenden çok daha büyük bir potansiyel kuvvet mevcuttur.''

        Eren, son dönemde ümidi kırılmış ve ulusal basının gündeminden düşmüş Trabzonspor'u yeniden eski günlerine döndürmek adına yapılan çalışmalardan sonra şehre yeniden heyecan geldiğini belirterek, bu heyecanı yaymak ve kulübe sahip çıkmak adına tüm oda üyelerini kombine kart almaya ve kombine kart bilincini yerleştirmek adına çalışanlarına kombine kart hediye etmeye davet ettiklerini kaydetti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa