Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Nihat bahane Morientes şahane! - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe, geçen haftaki İspanya çıkarmasının Nihat Kahveci için yapıldığını açıkladı ancak iddiaya göre bu bir şaşırtmacaydı. Fotomaç'ın haberine göre, Fabiano ve Kanoute'nin yanı sıra, İspanya'daki gizli hedefin Valencia'lı Fernando Morientes olduğu ileri sürüldü

        ASIL AMAÇ GİZLENDİ

        Gelecek sezon özellikle Avrupa'da büyük başarı hedefleyen ve bu amaçla kadrosunu

        dünya yıldızlarıyla takviye etme çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de ilginç bir iddia ortaya atıldı. Geçen hafta İspanya'ya giden yöneticiler Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım'ın Nihat Kahveci için temaslarda bulundukları kamuoyuna duyurulmuştu. İddiaya göre, yönetim bu açıklamayla hedef şaşırtmayı amaçladı.

        EN İYİSİ GELSİN

        Uslu ve Yıldırım'ın İspanya'daki gizli hedefinin Valencia'lı Morientes olduğu ileri sürüldü. Bir süredir Sevilla'nın golcüleri Fabiano ve Kanoute için yoğun temaslarda bulunan Fenerbahçe'nin sürpriz bir şekilde Morientes'i de gündemine alması, "Başkan Aziz Yıldırım, forvet hattına dünyanın en iyilerini almaya kararlı. Bu yüzden listeyi geniş tutuyor" şeklinde yorumlandı.

        Fernando Morientes KiMDiR?

        Doğum tarihi: 5 Nisan 1976

        Doğum yeri: İspanya

        Boy: 1.86 m

        Kilo: 79 kg

        Mevki: Forvet

        Numarası: 9

        Kariyeri: 473 maç / 181 gol

        Milli takım: 47 maç / 27 gol

        Oynadığı takımlar: Albacete, Real Zaragoza, Real Madrid, Monaco, Liverpool, Valencia

        Başarıları: Şampiyonlar Ligi (Real Madrid 1998, 2000, 2002), Kıtalararası Kupa (Real Madrid 1998, 2002), UEFA Süper Kupa (Real Madrid, Liverpool 2002, 2005), İspanya Süper Kupası (Real Madrid- 1997, 2003), La Liga (Real Madrid 2001, 2003), İspanya Kral Kupası (Valencia 2008), Şampiyonlar Ligi gol krallığı (Monaco-2004)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa