Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Burak Yılmaz F.Bahçe'de - Futbol Haberleri

        Trabzonspor’la anlaşamayan eski Beşiktaşlı futbolcu için kulübü Vestel’e 1.5 milyon Euro ödenecek. Burak ise 4 yıl karşılığında toplam 3.2 milyon Euro alacak

        Hafta içinde kamuoyunu Nihat Kahveci transferi ile heyecanlandıran, ancak beklediği sonucu alamayan F.Bahçe hafta sonunda eski Beşiktaşlı Burak Yılmaz’ı renklerine katmayı başardı.

        Vatan gazetesindeki habere göre Beşiktaş’ın geçen sezon Holosko’ya karşılık Koray’la birlikte Vestel Manisa’ya verdiği Burak Yılmaz artık resmen F.Bahçeli...

        Geçen hafta, Gökhan Ünal transferine kadar Trabzonspor’un renklerine katabilmek için çok uğraştığı, ancak Gökhan Ünal’ın transferi yüzünden vazgeçtiği genç futbolcu, F.Bahçe ile mutlu sona ulaştı.

        F.Bahçe yönetimi bir süre önce Trabzonspor’un devreye girmesi nedeniyle vazgeçtiği Burak Yılmaz’ın transferine 2 gün önce tekrar start vermişti. Trabzonspor’un tekliflerini kabul etmeyen ve kulübü Vestel Manisa’ya “Ben F.Bahçe’de oynamak istiyorum” diyerek ısrar eden Burak, sonunda muradına erdi.

        Sarı-lacivertli yöneticiler dün yapılan son görüşmelerde hem Manisaspor’la hem de Burak’la anlaşmaya vardı. Genç futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı öğrenildi.

        İMZA TÖRENİ HAFTA İÇİ

        F.Bahçe, Burak’ın bonservisi için Manisaspor’a 1.5 milyon Euro verecek. Burak da sarı-lacivertlilerden yıllık 800 bin Euro ücret alacak. Hafta içinde imza töreninin yapılması bekleniyor. Burak konusunda başkan Aziz Yıldırım’ın “Sağ açık bölgesinde C.Kazım ile Deivid ikilisine bir alternatif arıyoruz.

        Burak orası için en uygun aday” dediği biliniyor. Burak Yılmaz geçen sezon, 21’i ilk 11’de olmak üzere toplam 25 maçta forma giydi ve 10 gol kaydetti. Genç futbolcu önceki sezon da Beşiktaş forması ile 30 maça çıkıp 5 gol atmıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa